04-04-2019

Op 6 april opent, net als diverse andere pretparken, Walibi Holland weer haar deuren voor het nieuwe seizoen. Met de opening van een nieuwe achtbaan op 1 juli 2019 belooft het een mooi seizoen te worden voor Walibi Holland.

Untamed

2019 zal een spannend jaar gaan worden voor Walibi Holland. Het pretpark opent namelijk in de loop van het seizoen een spectaculaire nieuwe achtbaan. De nieuwe achtbaan met de naam Untamed zal een zogenaamde hybride achtbaan worden. Deze is gebouwd door de achtbaanbouwer RMC en vervangt hiermee de houten achtbaan Robin Hood die in 2018 voor het laatst haar rondjes reed. Doordat er in de andere Nederlandse pretparken dit jaar verder geen spectaculaire nieuwe attracties openen zal een potentiële pretpark bezoeker dit jaar misschien eerder geneigd zijn om een bezoek te brengen aan Walibi Holland.

Goedkope Walibi Holland tickets

Wil je dit jaar een bezoek brengen aan Walibi Holland dan kun je een gokje wagen op een veilingsite waarbij je kunt bieden op goedkope tickets. Het bieden gaat vanaf een euro en hiermee kun je zelf je maximale bedrag bepalen dat je wilt betalen voor een ticket. Beproef je geluk en bied mee op goedkope Walibi Holland tickets.

Walibi Holland arrangement

Een leuke manier om alle achtbanen en attracties van Walibi Holland te ontdekken is door het pretpark te bezoeken op basis van een arrangement. Wanneer je een Walibi Holland arrangement reserveert verblijf je in een hotel of vakantiepark vlakbij het pretpark en ontvang je gedurende je verblijf gratis Walibi Holland tickets. Neem eens een kijkje bij de diverse aanbieders van een Walibi Holland arrangement die wij op onze website hebben geselecteerd.

Tickets

Walibi Holland tickets

Entreekaarten Walibi Holland met korting

Arrangement

Walibi Holland arrangement

Overnachten bij Walibi Holland inclusief tickets