10-03-2023

Toverland presenteert met de start van het zomerseizoen een nieuwe parkshow. De show gaat Aqua Bellatores heten en zal voornamelijk bestaan uit spectaculaire stunts met water, free running en trampolines. De nieuwe Toverland show vervangt de duikshow The Battle of Port Laguna en zal meerdere keren per dag te zien zijn in het mooie entreegebied van het pretpark.

Stuntshow met water

Water speelt een grote rol in de nieuwe Toverland parkshow Aqua Bellatores (betekent waterstrijders). Het decor van de show wordt gevormd door een kleurrijk en vrolijk visserdorpje op het strand van entreegebied Port Laguna. De rust wordt er echter verstoord door zeerovers die de macht grijpen met spannende stunts uit de ramen van de dorpshuisjes, free running over de daken en trampolinesprongen. De verschillende watereffecten, waaronder watervallen, fonteinen en een enorme vloedgolf, maken de nieuwe Toverland show nog spectaculairder. De show zal in het Nederlands en Engels worden opgevoerd en zo voor iedereen goed te volgen zijn.

Zomerseizoen Toverland

Het zomerseizoen in Toverland begint weer op 7 april. Vanaf die datum zal ook de Aqua Bellatores show dagelijks (twee tot vier keer per dag) te zien zijn. Ook worden medio 2023 maar liefst vier nieuwe attracties geopend in Toverland. In themagebied Avalon komen twee grote en twee kleine nieuwe attracties en een waterspeeltuin en speeltuin voor de allerkleinsten. In de zomer kun je bovendien bij Toverland overnachten op de Toverland camping. Het Pop-Up Summer Camp staat vanaf 7 juli tot en met 27 augustus weer op een paar stappen afstand van het pretpark. Je kunt op de Toverland camping terecht met je eigen tent of caravan of overnachten in een gehuurde ToverTent.

Toverland tickets en arrangementen

Toverland arrangement

Overnachten bij Toverland inclusief tickets

Toverland tickets

Entreekaarten Toverland met korting

Accommodaties nabij Toverland

Gasterie Lieve Hemel

Bed & Breakfast bij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Gr8 Hotel Sevenum

Hotel op slechts 5 minuten van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Van der Valk Hotel Venlo

Van der Valk Hotel vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Meer informatie

Best Western Hotel Nobis Asten

Hotel op 15 minuten rijden van Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Parkhotel Horst

Hotel in het plaatsje Horst vlakbij Toverland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen

Mooi gelegen in een groene omgeving

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten