01-07-2019

Walibi Holland gaat vandaag de nieuwe achtbaan Untamed officieel openen. Untamed is een unieke achtbaan doordat de track grotendeels gebouwd is op de supports van de oude houten achtbaan Robin Hood. Een ritje in Untamed is geschikt voor de echte durfallen vanaf een lengte van 1.20 meter.

Meest spectaculairste achtbaan van Nederland

Untamed, gebouwd door het Amerikaanse Rocky Mountain Construction, zal door fans gezien worden als één van de spectaculairste achtbanen in Nederland. Untamed behaald namelijk een topsnelheid van maar liefst 92 km/u en daarbij gaan bezoekers vijf keer over de kop. Uniek aan de achtbaan is ook de vele keren dat bezoekers gewichtsloosheid ervaren.

Achtbanen

Naast de spectaculaire Untamed vind je in Walibi Holland nog veel meer spectaculaire achtbanen. Zo wordt je in Xpress: Platform 13 gelanceerd, ga je in Speed of Sound voor en achteruit. In de Condor hang je onder de baan en Goliath is de hoogste achtbaan van Nederland. Ben je een echte fan van achtbanen dan is Walibi Holland door de opening van Untamed nu zeker de moeite meer dan waard.

Walibi Holland tickets

Walibi Holland tickets

Entreekaarten Walibi Holland met korting

Walibi Holland arrangement

Walibi Holland arrangement

Overnachten bij Walibi Holland inclusief tickets