Op slechts 15-20 minuten rijden van Disneyland Parijs ligt de gezellige camping Le Soleil de Crecy. Deze kleinschalige camping onder Nederlandse leiding is een van de weinige camping die zo dicht bij Disneyland Parijs ligt. Tijdens je vakantie hier bezoek je dus eenvoudig een of meerdere dagen het pretpark. Camping Le Soleil de Crecy beschikt over een buitenzwembad (geopend van mei tot september), een kinderspeeltuin, tafeltennis, een sportveld, receptie, wasserette en snackbar. Tijdens de maanden juli en augustus is er een animatieteam voor de kinderen aanwezig.

Je kunt op camping Le Soleil de Crecy verblijven in je eigen tent of caravan of een van de stacaravans boeken. Deze ruime stacaravans bieden plaats aan maar liefst zeven personen en zijn van alle gemakken zoals een keuken met magnetron en koelkast, een badkamer, toilet en dekbedden/bedlinnen voorzien. Op het half overdekte terras met tuin meubilair is het heerlijk ontspannen na een dag in Disneyland Parijs.

De pretparken van Disneyland Parijs zijn heel eenvoudig met de auto vanaf de camping te bereiken. Er rijdt bovendien ook geregeld een lijnbus die je in 30 minuten rechtstreeks naar het busstation bij Disneyland Parijs brengt (alleen niet op zon- en feestdagen). Zo bespaar je parkeerkosten bij het pretpark. Met deze bus kun je eventueel ook naar het grote winkelcentrum Val d’ Europe om een dagje te gaan shoppen. Het centrum van de stad Parijs ligt op ongeveer 45 minuten rijden van camping Le Soleil de Crecy. Je kunt je bezoek aan Disneyland Parijs dus eenvoudig combineren met alle bezienswaardigheden van de prachtige stad.

Vind hier de beste prijs

Camping Le Soleil de Crecy

Camping op korte afstand van Disneyland Parijs

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Disneyland Parijs arrangement

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting

Kerst Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief overnachting en tickets

Disneyland Parijs busreis

Busreis Disneyland Parijs

Diverse Disney busreizen inclusief vervoer, tickets en overnachting

Disneyland Parijs tickets

Tickets Disneyland Parijs Kerst

Entreekaarten Disneyland Parijs tijdens Kerstmis

Tickets Disneyland Resort Parijs

Entreekaarten Disneyland Parijs met korting

Tickets Disneyland Resort Parijs

Entreekaarten Walt Disney Studios met korting