Disney’s Animal Kingdom Lodge ervaar je de luxe van dit heerlijke hotel, maar ben je ook dichtbij de dieren en de savanne. Het lijkt wel alsof je op safari in Afrika bent! In de grote lobby van Disney’s Animal Kingdom Lodge vind je een warm haardvuur en veel Afrikaanse details. Vanuit het grote raam achter in de lobby kijk je direct op de savanne en kun je zomaar een giraf, olifant of zebra spotten. Ook vanuit een aantal hotelkamers (sommige met eigen balkon) heb je een weids uitzicht over de vier verschillende savannes.

In Disney’s Animal Kingdom zul je je niet vervelen. Zo is er onder andere een overdekte speelhal, een speeltuin, hardloop route en worden er een aantal keer per week kampvuur avonden georganiseerd. Er is ook een fitness centrum. Speciaal voor kinderen heeft Disney’s Animal Kingdom Lodge Simba's Cubhouse. Tegen betaling van een klein bedrag kunnen kinderen van 3 tot en met 12 jaar hier onder toezicht spelen, knutselen en films kijken. Ook voor eten wordt gezorgd! Op deze manier hebben de ouders ondertussen wat tijd voor zichzelf bijvoorbeeld om uit eten te gaan in een van de zeer goed aangeschreven moderne Afrikaanse restaurant van Disney’s Animal Kingdom Lodge.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Animal Kingdom Lodge

Luxe Disney World hotel met kamers die uitkijken op een savanne

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 20 minuten

Meer informatie

Florida vakanties

Vliegtickets Florida

Van Amsterdam naar Florida

Walt Disney World aanbiedingen

Alle actuele Walt Disney World aanbiedingen

Disney's Animal Kingdom Lodge

De hele familie kan veel plezier beleven in de twee zwembaden van Disney’s Animal Kingdom Lodge. De Uzima Pool heeft een natuurlijke uitstraling en een lange glijbaan. Ook vind je hier een lounge en zwembadbar. Het andere zwembad, Samawati Springs Pool, heeft een nog langere glijbaan en drie verschillende water speelgedeeltes voor kinderen van verschillende leeftijden.

Disney's Animal Kingdom Lodge kamers

De standaard hotelkamers van Disney’s Animal Kingdom Lodge hebben een sfeervolle klassiek Afrikaanse inrichting en bieden plaats aan maximaal vier personen. Sommige kamers hebben een stapelbed. Voor een meerprijs boek je een kamer met prachtig uitzicht op de savanne. Voor grotere gezelschappen zijn ook suites met een of twee slaapkamers beschikbaar (zes of acht personen).

Walt Disney World

Alle pretparken van het Walt Disney World Resort bereik je vanuit Disney’s Animal Kingdom Lodge met de gratis shuttle bussen. Voor extra ruimte en comfort boek je een verblijf in de villa’s van Disney’s Animal Kingdom Lodge. Hier ervaar je alle gemakken van thuis met bijvoorbeeld een keuken met magnetron en koelkast en meerdere slaapkamers. In Disney’s Animal Kingdom Villas – Jambo House kun je terecht voor voordelige studios (maximaal vier personen) en villa’s met een slaapkamer (maximaal vijf personen). In Disney’s Animal Kingdom Villas – Kidani Village vind je de meer luxe studios en villa’s. De grootste villa’s hebben twee slaapkamers en zijn geschikt voor maar liefst negen personen.