Het luxe Disney’s Polynesian Village Resort ligt dichtbij een aantal van de grootste pretparken van het Walt Disney World Resort. Het is geïnspireerd op Polynesië: een gebied van wel duizenden eilandjes in de Stille Oceaan tussen Amerika en Azië. Je waant je in Disney’s Polynesian Village Resort echt op een van deze tropische eilanden met palmbomen en witte stranden. De twee zwembaden, waarvan de Polynesian East Pool het meest rustig is, zijn mooi en midden in de natuur aangelegd. De Lava Pool heeft een echte vulkaan, een waterval en lange waterglijbaan. Vlakbij vind je ook een lounge en bar voor drankjes en hapjes.

Andere faciliteiten van Disney’s Polynesian Village Resort zijn onder andere de bootverhuur, diverse vislocaties, een beach volleybalveld en een hardlooproute die onder andere langs Disney’s Wedding Pavillion (trouwlocatie) voert. Ook worden er ’s avonds diverse soorten entertainment georganiseerd zoals kampvuuravonden en filmvertoningen op een groot scherm in de openlucht. De dinner show Disney’s Spirit of Aloha is ook zeker een bezoek waard. Als je als ouders eens een avondje alleen op pad of uit eten wilt is het Children’s Activity Center van Disney’s Polynesian Village Resort een uitkomst. Kinderen van 3 tot en met 12 jaar kunnen hier onder toezicht deelnemen aan allerlei activiteiten geïnspireerd op klassieke Disney verhalen zoals Peter Pan en Alice in Wonderland. Eten en drinken voor de kinderen is bij de prijs inbegrepen. De hotelkamers van Disney’s Polynesian Village Resort zijn geschikt voor maximaal vijf personen. Sommige kamers hebben zelfs uitzicht op pretpark Magic Kingdom. Naast de hotelkamers kun je ook terecht in Disney’s Polynesian Villas & Bungalows. De luxe studio’s hebben een aparte slaapkamer en een kitchenette.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om vanuit Disney’s Polynesian Village Resort bij de pretparken en waterparken van het Walt Disney World Resort te komen. De comfortabele gratis shuttle bussen brengen je gemakkelijk naar alle pretparken, waterparken en andere bestemmingen van het Walt Disney World Resort. De gratis watertaxi brengt je naar de ingang van het grootste Disney pretpark Magic Kingdom. Zowel Magic Kingdom als ook Epcot zijn vanuit Disney’s Polynesian Village Resort ook te bereiken met de Walt Disney World Resort Monorail. Een ritje met deze monorail is een leuke manier om vanuit de hoogte alvast wat van de pretparken en andere Resort hotels te zien.

Aanbieders

Incl. transfer naar de parken
Walt Disney World

Polynesian Village Hotel

Walt Disney World hotel in de sfeer van de Zuid-Pacific
  • Vliegreis
  • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 20 minuten

Reizen

Walt Disney World

Vakantie Florida

Walt Disney World vakantie
  • Vliegreis
  • Incl. overnachting
Vliegtickets
Walt Disney World

Vliegtickets Florida

Van Amsterdam naar Florida
  • Vliegreis
  • Incl. tickets
Aanbiedingen
Walt Disney World

Walt Disney World

Aanbiedingen
  • Vliegreis
  • Incl. tickets
  • Incl. overnachting
Vergelijk aanbieders