Het luxe Disney’s Polynesian Village Resort ligt dichtbij een aantal van de grootste pretparken van het Walt Disney World Resort. Het is geïnspireerd op Polynesië een gebied van wel duizenden eilandjes in de Stille Oceaan tussen Amerika en Azië. Je waant je in Disney’s Polynesian Village Resort echt op een van deze tropische eilanden met palmbomen en witte stranden.

De twee zwembaden, waarvan de Polynesian East Pool het meest rustig is, zijn mooi en midden in de natuur aangelegd. De Lava Pool heeft een echte vulkaan, een waterval en lange waterglijbaan. Tijdens je Walt Disney World vakantie even lekker aan het zwembad liggen hoort er natuurlijk ook bij. Vlakbij vind je ook een lounge en bar voor drankjes en hapjes.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Polynesian Village Hotel

Walt Disney World hotel in de sfeer van de Zuid-Pacific

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 20 minuten

Meer informatie

Florida vakanties

Vliegtickets Florida

Van Amsterdam naar Florida

Walt Disney World aanbiedingen

Alle actuele Walt Disney World aanbiedingen

Disney's Polynesian Village Resort

Andere faciliteiten van Disney’s Polynesian Village Resort zijn onder andere de bootverhuur, diverse vislocaties, een beach volleybalveld en een hardlooproute die onder andere langs Disney’s Wedding Pavillion (trouwlocatie) voert. Ook worden er ’s avonds diverse soorten entertainment georganiseerd zoals kampvuuravonden en filmvertoningen op een groot scherm in de openlucht. De dinner show Disney’s Spirit of Aloha is ook zeker een bezoek waard. Als je als ouders eens een avondje alleen op pad of uit eten wilt is het Children’s Activity Center van Disney’s Polynesian Village Resort een uitkomst. Kinderen van 3 tot en met 12 jaar kunnen hier onder toezicht deelnemen aan allerlei activiteiten geïnspireerd op klassieke Disney verhalen zoals Peter Pan en Alice in Wonderland. Eten en drinken voor de kinderen is bij de prijs inbegrepen.

Disney's Polynesian Village Resort kamers

De hotelkamers van Disney’s Polynesian Village Resort zijn geschikt voor maximaal vijf personen. Sommige kamers hebben zelfs uitzicht op pretpark Magic Kingdom. Naast de hotelkamers kun je ook terecht in Disney’s Polynesian Villas & Bungalows. De luxe studio’s hebben een aparte slaapkamer en een kitchenette.

Walt Disney World

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om vanuit Disney’s Polynesian Village Resort bij de pretparken en waterparken van het Walt Disney World Resort te komen. De comfortabele gratis shuttle bussen brengen je gemakkelijk naar alle pretparken, waterparken en andere bestemmingen van het Walt Disney World Resort. De gratis watertaxi brengt je naar de ingang van het grootste Disney pretpark Magic Kingdom. Zowel Magic Kingdom als ook Epcot zijn vanuit Disney’s Polynesian Village Resort ook te bereiken met de Walt Disney World Resort Monorail. Een ritje met deze monorail is een leuke manier om vanuit de hoogte alvast wat van de pretparken en andere Resort hotels te zien.