Het luxe Disney's Yacht Club Resort is gelegen aan een mooi meer met een echte haven en heuse vuurtoren. Het lijkt hier werkelijk alsof allerlei dure cruiseschepen hier elk moment aan kunnen leggen. Ook van binnen heeft Disney's Yacht Club Resort de uitstraling van een luxe passagiersschip. Van pluche meubelen tot kleine maritieme details in de hotelkamers. Disney's Yacht Club Resort deelt veel faciliteiten met het naastgelegen Disney's Beach Club Resort. Stormalong Bay is het paradepaardje van dit hotel. Deze grote Water Recreation Area biedt plezier voor jong en oud met onder andere een van de hoogste glijbanen van het Walt Disney World Resort, een lazy river en meerdere bubbelbaden.

Verspreid over Disney's Yacht Club Resort vind je bovendien ook nog drie rustigere zwembaden. In het fitness centrum kun je terecht voor een work-out maar ook voor ontspannende massages. Ook is er een hardlooproute om het meer, een tennisbaan en beach volleybalveld. Voor de kinderen is er vlak bij het zwembad een speeltuin. Verder beschikt Disney's Yacht Club Resort over een overdekte spelletjeshal en worden er boten verhuurd voor een rondje over het meer.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Yacht Club Hotel

Walt Disney World hotel in stijl van het 19e-eeuws New England

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 20 minuten

Meer informatie

Florida vakanties

Vliegtickets Florida

Van Amsterdam naar Florida

Walt Disney World aanbiedingen

Alle actuele Walt Disney World aanbiedingen

Disney's Yacht Club Resort

Op diverse avonden worden er ook Disney films vertoont op een groot scherm bij het strand en kunnen kinderen deelnemen aan de piraten avonturencruise waarbij zij op zoek gaan naar een schat. Als ouders een keer een avond zonder de kinderen op stap willen kunnen zij gebruik maken van de Sandcastle Club, een van de Children’s Activity Centers op het Walt Disney World Resort. Kinderen worden hier een avond vermaakt met spelletjes, films en entertainment en ook hun maaltijd is bij de prijs inbegrepen. De volwassenen kunnen op zo’n avond een kijkje nemen in een van de luxe restaurants van Disney’s Yacht Club Resort, zoals het Yachtsman Steakhouse voor biefstuk, visgerechten en meer.

De hotelkamers van Disney’s Yacht Club Resort bieden plaats aan maximaal vijf personen en zijn voorzien van allerlei leuke verwijzingen naar de scheepvaart. De meeste kamers hebben een balkon.

Walt Disney World

Disney’s Yacht Club Resort ligt op loopafstand van pretpark Epcot. Disney’s Hollywood Studios is met de gratis boot te bereiken. De andere pretparken en waterparken van Walt Disney World bereik je eenvoudig met een van de vele gratis shuttle bussen of kabelbaan.