Laat je onderdompelen in luxe in het Walt Disney World Dolphin Hotel. Geinspireerd op de staat Florida zelf is dit hotel een bijzonder stukje architectuur dat moderne en meer klassieke invloeden combineert. Het meest opvallend zijn de twee gigantische dolfijnen beelden op het dak van dit hotel. Je ziet deze al van ver! Walt Disney World Dolphin Hotel is een tropische oase met fonteinen, palmbomen en een hagelwit strand aan het grote Crescent Lake.

Bij het prachtige zwembad van het Walt Disney World Dolphin Hotel vind je tropische planten, een waterval, glijbaan, grotten en een bubbelbad. Ook is er een apart kinderbad. Wat het Walt Disney World Dolphin Hotel verder uniek maakt is de ultraluxe spa waar je terecht kunt voor wel 100 verschillende behandelingen.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Dolphin Hotel Resort

Groot hotel op het terrein van Walt Disney World

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 20 minuten

Meer informatie

Florida vakanties

Walt Disney World aanbiedingen

Alle actuele Walt Disney World aanbiedingen

Vliegtickets Florida

Van Amsterdam naar Florida

Dolphin Hotel

Ga je luxe uit eten dan ben je in Shula’s Steak House of een van de andere restaurants aan het juiste adres voor een uitgebreid diner. De kinderen kun je ondertussen de avond van hun leven bezorgen door ze naar Camp Dolphin, een van de Children’s Activity Centers op het Walt Disney World Resort, te laten gaan. Hier kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar onder begeleiding spelen. Ook hun avondmaaltijd is inclusief.

Verder beschikt Walt Disney World Dolphin Hotel over een speeltuin, overdekte spelletjeshal en een volleybalveld. Voor een potje tennis of basketbal kun je terecht in het nabijgelegen Walt Disney World Swan Hotel. De hotelkamers van het Walt Disney World Dolphin Hotel zijn ruim en licht ingericht en geschikt voor maximaal vijf personen (twee tweepersoonsbedden en een uitklapbed).

Walt Disney World

De ligging van het Walt Disney World Dolphin Hotel vlakbij Epcot is uitstekend. Je bereikt dit pretpark na een korte boottocht over het meer. De overige pretparken en waterparken en de andere bestemmingen van het Walt Disney World Resort zijn eenvoudig te bereiken met de gratis shuttle bussen.