27-09-2022

Van 12 november 2022 tot en met 15 januari 2023 is het kerst in de Harry Potter Studios in Londen. Tickets voor oktober, november (Harry Potter Halloween) en december zijn al volledig uitverkocht, maar de ticketverkoop voor 2023 is net geopend. De eerste twee weken van januari zijn dus je kans om nog te gaan genieten van ‘Hogwarts in the Snow’, de viering van kerst in de Harry Potter Studio Tour Londen. Je bezoek aan de Harry Potter Studio Tour kun je eenvoudig combineren met een bezoek aan de Engelse hoofdstad Londen. 

Kerst Harry Potter Studios

Kerst in de Harry Potter Studios betekent extra aankleding en versieringen. Zo zijn er extra veel lichtjes, sneeuw en een aantal magische activiteiten. De filmset van de Grote Zaal wordt tijdens de kerst periode omgetoverd in de stijl van het bekende Kerstbal uit Harry Potter en de Vuurbeker, met zilveren decoraties, ijs en sneeuw. Ook tal van andere sets, zoals de Griffoendor leerlingenkamer, het Verboden Bos en De Wegisweg worden helemaal in een winterse (kerst) sfeer gebracht. Tijdens deze periode zijn er extra (video)demonstraties en activiteiten. Zo zullen deze demonstraties je laten zien hoe de Harry Potter filmmakers vuur, ijs en sneeuw effecten hebben gemaakt.

Tickets voor december zijn al volledig uitverkocht, maar er zijn nog tickets beschikbaar voor de Harry Potter Studio Tour Londen in januari 2023. Zo kun je nog even nagenieten van de kerst sfeer in de studio’s en januari is ook een gunstige tijd voor een bezoek aan de stad Londen, omdat de hotels dan vaak minder duur zijn. Boek een hotel bij de Harry Potter Studios in Watford of in de buurt van King’s Cross/St. Pancras Station in Londen voor een eenvoudige treinverbinding tussen het centrum van Londen en de Warner Bros Studio Tour London – The Making of Harry Potter.

Harry Potter Studio Tour Londen tickets 2023

Op dit moment kun je Harry Potter Studio Tour tickets kopen voor heel 2023. De tickets zijn doorgaans snel uitverkocht, dus wil je in 2023 nog een bezoek brengen aan de Harry Potter Studios Londen boek dan nu vast online je ticket. Om zoveel mogelijk personen de kans te geven om een bezoek te brengen boek je altijd een ticket met een tijdslot om binnen te komen. Omdat je je gemakkelijk (bijna) een hele dag kunt vermaken in de Harry Potter Studios is een tijdslot vroeg op de dag het prettigst. Hoe eerder je boekt, hoe meer keuze je nog hebt qua tijdslots. Ook voor de bijzondere tickets, bijvoorbeeld inclusief een high tea, een diner of een persoonlijke rondleiding, geldt dat je deze het beste snel kunt reserveren.

Je kunt ook direct een Harry Potter Londen arrangement samenstellen door naast je entree tickets ook alvast je vervoer en verblijf te boeken. Er zijn veel verschillende geschikte hotels vlakbij Harry Potter Studios. Er is genoeg keuze aan hotels in Watford of in het centrum van Londen. Er rijden vanuit Amsterdam en Rotterdam rechtstreekse treinen naar Londen en vanuit hier kun je ook gemakkelijk een verbinding vinden richting de Harry Potter Studio Tour. Zoals met veel reizen is het hier ook verstandig om ruim van tevoren je reis te boeken. Vaak zijn ongeveer drie tot vier maanden voordat je wilt gaan de ticketprijzen nog het gunstigst.

Harry Potter Studio Tour arrangement

Harry Potter arrangement

Compleet Harry Potter Studio Tour arrangement inclusief vervoer, overnachting en tickets

Harry Potter Studio tickets

Harry Potter Studio Tour tickets

Tickets voor de Harry Potter Studio Tour

Treintickets

Treinreis Londen

Met de trein naar Londen

Hotels bij Harry Potter Studio Tour

The Bluebird

Kleinschalig appartement vlakbij de studios

Afstand tot het park:
Te voet 25 - 30 minuten

Hotel Pullman London St. Pancras

Vlakbij een rechtstreekse metro naar Harry Potter Studio Tour

Afstand tot het park:
Met de metro 20 - 40 minuten

The Grafton Arms Pub & Rooms

Vlakbij Euston station, metro naar Harry Potter Studio Tour

Afstand tot het park:
Met de metro 20 - 40 minuten

Best Western White House Hotel

Slechts 15 minuten rijden van de Harry Potter Studios

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Jurys Inn London Watford

Hotel in het centrum van Watford

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Shendish Manor Hotel

Overnachten in een echt landhuis

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Wing House

Vakantiehuis met 3 slaapkamers

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Holiday Inn Express Hemel Hempstead

Centraal gelegen tussen Londen en de Harry Potter Studios

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Holiday Inn Hemel Hempstead

Hotel in Hemel Hempstead met zwembad

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten