Een Harry Potter Studio Tour Londen arrangement is de perfecte manier om de beroemde Harry Potter Studios te combineren met een verblijf in of bij de stad Londen. Trek een volledige dag uit voor je bezoek aan Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter waar je vele grote sets uit de bekende films kunt bewonderen, waaronder het Verboden Bos, de grote zaal, De weg is Weg, de huiskamer van de familie Wemel, de jongensslaapzaal van Griffoender en nog veel meer.

Vervolgens bekijk je op de overige dagen van je arrangement de vele highlights van Londen zelf, zoals Buckingham Palace, de Big Ben, Covent Garden en de Tower Bridge. Op sommige momenten kun je bij enkele reisaanbieders een compleet Harry Potter Studio Tour arrangement boeken, inclusief vervoer, hotel en tickets. Is dit niet het geval dan kun je ook eenvoudig zelf je eigen Harry Potter arrangement samenstellen. Een Harry Potter Studios arrangement is mogelijk als vlieg- of treinreis of met eigen vervoer.... Lees meer

Treintickets naar Londen

Treinreis Londen

Met de trein naar Londen

Harry Potter arrangement

Harry Potter arrangement

Compleet Harry Potter Studio Tour arrangement inclusief vervoer, overnachting en tickets

Hotels bij Harry Potter Studio Tour

The Bluebird

Kleinschalig appartement vlakbij de studios

Afstand tot het park:
Te voet 25 - 30 minuten

Hotel Pullman London St. Pancras

Vlakbij een rechtstreekse metro naar Harry Potter Studio Tour

Afstand tot het park:
Met de metro 20 - 40 minuten

The Grafton Arms Pub & Rooms

Vlakbij Euston station, metro naar Harry Potter Studio Tour

Afstand tot het park:
Met de metro 20 - 40 minuten

Best Western White House Hotel

Slechts 15 minuten rijden van de Harry Potter Studios

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Jurys Inn London Watford

Hotel in het centrum van Watford

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Shendish Manor Hotel

Overnachten in een echt landhuis

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Wing House

Vakantiehuis met 3 slaapkamers

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Holiday Inn Express Hemel Hempstead

Centraal gelegen tussen Londen en de Harry Potter Studios

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Holiday Inn Hemel Hempstead

Hotel in Hemel Hempstead met zwembad

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Harry Potter tickets

Harry Potter Studio Tour tickets

Tickets voor de Harry Potter Studio Tour

Harry Potter arrangement Studio Tour Londen

Een pakketreis Londen met Harry Potter Studio Tour bezoek is soms te boeken bij enkele bekende reisaanbieders. Bij een Harry Potter Studio Tour Londen arrangement ontvang je tickets om op een dag van je verblijf deze bijzondere plek waar grote delen van de Harry Potter films opgenomen zijn te bezoeken. Wil je alles zien en beleven dan kun je je ook met gemak een hele dag vermaken. De overige dagen van je verblijf kun je gebruiken om de stad Londen te ontdekken. Vele highlights en bekende toeristische trekpleisters liggen op niet al te grote afstand van elkaar in het centrum. Ook de Harry Potter Studios zijn vanuit het centrum van Londen goed te bereiken met de metro en trein.

Harry Potter Studio Tour arrangement zelf samenstellen

Een Harry Potter Studio Tour arrangement kun je ook eenvoudig zelf samenstellen. Boek als eerste je Harry Potter Studio Tour tickets aangezien deze op bepaalde dagen snel uitverkocht kunnen zijn. Kies voor een aankomsttijd eind van de ochtend of begin van de middag om genoeg tijd te hebben om alles te kunnen zien in deze zeer uitgebreide Harry Potter tour. Een hotel en vervoer zijn pas de volgende stappen bij het samenstellen van je Harry Potter arrangement.

Hotel bij Harry Potter Studio Tour Londen

Een hotel bij Harry Potter Studio Tour Londen boek je ook eenvoudig online. Je kunt kiezen voor een hotel in Watford, de plaats net buiten Londen waar de studio’s te vinden zijn. Door gebruik te maken van de Harry Potter shuttlebus ben je dan het snelst bij de Harry Potter Studios. Wil je naast de filmstudio’s echter ook de stad Londen zelf bezoeken dan kan het leuk en makkelijk zijn om een hotel in het centrum van Londen te boeken. Je reist van daaruit gemakkelijk met de trein naar Harry Potter. De trein naar de Harry Potter Studio Tour Londen vertrekt vanaf Euston Station. Het gemakkelijkst is dan ook om een hotel in Londen te zoeken wat hier vlakbij ligt. Vanuit de omgeving van Euston Station ben je bovendien te voet of met de metro ook snel in het toeristische centrum van Londen. Bekijk bijvoorbeeld de Big Ben, Buckingham Palace en de Tower Bridge of maak een rondvaart over de rivier de Thames. Een bezoek aan St. Paul’s Cathedral en een van de beroemde winkelstraten mag ook niet ontbreken.

Treinreis Harry Potter Studio Tour Londen

Je kunt natuurlijk met de auto of het vliegtuig naar Londen reizen, maar de gemakkelijkste manier om Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter te bezoeken is misschien wel met een treinreis Harry Potter Studio. Vanuit Rotterdam reis je in zo’n 3,5 uur naar het centrum van Londen. De paspoortcontrole vindt plaats in Rotterdam, want daarna ga je met de Eurostar trein bij Calais de tunnel onder het water in om pas in Engeland weer ‘aan land’ te komen. De trein komt aan op station King’s Cross – St Pancras, waar je ook al gelijk een Harry Potter souvenirshop vindt met foto mogelijkheid op het ‘echte’ perron 9¾! Een hotel op loopafstand van dit station is dan ook een handige keuze als uitvalsbasis voor je Harry Potter Studio Tour Londen arrangement.

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter

De Harry Potter Studio Tour Londen is iets waar elke Harry Potter fan geweest moet zijn! Je vindt hier vele levensgrote sets waar grote delen van de film ook daadwerkelijk zijn opgenomen. Loop door de grote zaal van Zweinstein, tovenaarsbank Zweinstein of het Verboden Bos. Ook zijn er vele kostuums en rekwisieten uit de films te zien en wordt er van alles uitgelegd en toegelicht met videofragmenten en live demonstraties. Je kunt er zelfs op een bezem vliegen en een foto of video herinnering hiervan mee naar huis nemen.