Als je de Harry Potter Studio Tour in Londen wilt bezoeken zul je een overnachting in de omgeving nodig hebben. De Harry Potter Studios liggen in Watford, ongeveer 30 kilometer buiten Londen. Ben je op zoek naar een goedkoop hotel vlakbij de Harry Potter Studio Tour dan is een hotel in Watford aan te raden. Een hotel in het centrum van Londen is soms iets duurder, maar je kunt je bezoek aan de Harry Potter Studios dan wel gemakkelijk combineren met een bezoek aan de stad Londen. Vanuit Londen kun je busvervoer naar de Harry Potter Tour boeken of gebruik maken van het openbaar vervoer en de Harry Potter shuttlebus.

Op deze pagina vind je diverse hotels bij de Harry Potter Studio Tour London. Als je met de trein naar de studios wilt is een hotel vlakbij Euston Station een aanrader. Vlakbij Victoria Coach station, van waaruit diverse tourbussen naar de studios vertrekken, ligt nog een bijzonder hotel met echte Harry Potter stijl kamers. Verder zijn er in Londen nog allerlei andere Harry Potter dingen te zien en te beleven, zoals perron 9 3/4 op King’s Cross Station en het Harry Potter standbeeld op Leicester Square.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

The Bluebird

Kleinschalig appartement vlakbij de studios

Afstand tot het park:
Te voet 25 - 30 minuten

Hotel Pullman London St. Pancras

Vlakbij een rechtstreekse metro naar Harry Potter Studio Tour

Afstand tot het park:
Met de metro 20 - 40 minuten

The Grafton Arms Pub & Rooms

Vlakbij Euston station, metro naar Harry Potter Studio Tour

Afstand tot het park:
Met de metro 20 - 40 minuten

Best Western White House Hotel

Slechts 15 minuten rijden van de Harry Potter Studios

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Jurys Inn London Watford

Hotel in het centrum van Watford

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Shendish Manor Hotel

Overnachten in een echt landhuis

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Wing House

Vakantiehuis met 3 slaapkamers

Afstand tot het park:
Met de auto 10 - 15 minuten

Holiday Inn Express Hemel Hempstead

Centraal gelegen tussen Londen en de Harry Potter Studios

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Holiday Inn Hemel Hempstead

Hotel in Hemel Hempstead met zwembad

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Harry Potter Studio Tour tickets

Harry Potter Studio Tour tickets

Tickets voor de Harry Potter Studio Tour

Treinreis Londen

Treinreis Londen

Met de trein naar Londen

Harry Potter arrangement

Harry Potter arrangement

Compleet Harry Potter Studio Tour arrangement inclusief vervoer, overnachting en tickets

Harry Potter Tour met overnachting

In de Harry Potter Studios in Londen kun je je met gemak een halve tot een hele dag vermaken. Het is dus een goed idee om een overnachting te boeken bij je bezoek. Soms kun je gebruik maken van een pakketreis Londen met Harry Potter Studio Tour of een Harry Potter arrangement waarbij ticket en overnachting inbegrepen zijn. Meestal is het echter goedkoper om zelf een hotel vlakbij de Harry Potter Studio Tour te boeken en om je eigen treinreis naar Harry Potter Londen te reserveren. Zo weet je zeker dat je op tijd bij de studios bent voor je bezoek.

In Londen zelf is natuurlijk ook van alles te doen en te beleven, dus een verblijf van twee of drie nachten is zeker een mogelijkheid. Je kunt vanuit een goedkoop hotel bij Harry Potter Studio Tour in Watford een dag naar Londen reizen om alle highlights te zien. Of je kiest juist voor een verblijf in een hotel in het centrum van Londen en reist van daar uit naar de studios.

Hotels Watford Harry Potter Studio Tour

In Watford vind je diverse eenvoudige hotels voor een relatief goedkope overnachting bij de Harry Potter Studio Tour. Vanuit deze hotels bereik je ’s ochtends snel en makkelijk de studios met de shuttlebussen die vertrekken vanaf station Watford Junction. Doorgaans is de shuttlebus inbegrepen bij je Harry Potter Studio Tour ticket. Wil je vanuit je hotel bij de Harry Potter Studios ook nog een dagje naar Londen dan kan dat heel gemakkelijk met de trein, ook vanaf station Watford Junction. Je komt dan aan op Euston Station, vanuit waar je te voet of met de metro Londen kunt verkennen.

Hotels Londen Harry Potter Studio Tour

Een hotel in Londen is een goede uitvalsbasis voor je bezoek aan de Harry Potter Studios Tour. Zorg dat je tijdens je stedentrip in Londen een hele dag reserveert voor je bezoek aan de studios: er is zoveel te zien en te beleven dat je die tijd zeker nodig hebt. Met het openbaar vervoer moet je ongeveer rekening op een uur reistijd. Handig is een hotel vlakbij Euston Station, omdat hier de trein naar Watford vertrekt, waar de Harry Potter Studios liggen. Je kunt er ook voor kiezen om een tourbus te boeken naar de Harry Potter Studio Tour of indien mogelijk een Harry Potter arrangement te boeken met vervoer en tickets.

In Londen zelf is natuurlijk ook nog van alles te beleven wat met Harry Potter te maken heeft. Ga op de foto met een sjaal van de afdeling van je keuze op perron 9 3/4 op King’s Cross Station of bekijk bijvoorbeeld het Harry Potter standbeeld (en andere standbeelden van bekende film personages) op Leicester Square.