Harry Potter Studio Tour tickets kun je op diverse manier boeken en op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende aanbieders. De Harry Potter Studio Tour London is heel populair en tickets zijn vaak maanden van tevoren al uitverkocht op bepaalde dagen en tijden. Je kunt je tickets voor Harry Potter Studio Tour London alleen vooraf online boeken. Je kiest bij boeking voor een aankomsttijd waar je je aan dient te houden.

Op deze pagina hebben we alle aanbieders van Harry Potter Studios tickets op een rij gezet, zodat je zelf kunt kijken of er een aanbieding of korting is. Op de website van Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter vind je alle soorten tickets. Ben je op zoek naar tickets voor de Harry Potter Studio Tour met overnachting kijk dan op onze pagina’s met hotels bij Harry Potter Studio Tour London of met een Harry Potter arrangement.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Harry Potter Studio Tour tickets

Tickets voor de Harry Potter Studio Tour

Tickets Harry Potter Studio Tour London

Harry Potter Studio Tour tickets zijn alleen online te reserveren voor een specifieke dag en tijd. Omdat de Harry Potter Studio Tour zo populair is zijn sommige dagen en tijden al maanden van tevoren uitverkocht, waardoor je er goed aan doet om op tijd te reserveren. Zo heb je de meeste keuze qua data en tijden. Er zijn tickets voor volwassenen en iets goedkopere tickets voor kinderen verkrijgbaar. Ga je met meerdere kinderen dan is een familieticket Harry Potter Studio Tour al gauw voordeliger. Bij sommige tickets krijg je een audio tour of een souvenirboek cadeau.

Er zijn ook tickets waarbij diverse extra’s zoals de bezemvlucht voor een green screen of een luxe high tea al inbegrepen zijn. Je kunt echter ook ter plaatse nog beslissen of je van deze extra’s gebruik wilt maken.

Beste tijd Harry Potter Studio Tour London

Veel mensen van jong tot oud en uit allerlei landen in Europa willen de Harry Potter Studios in Londen bezoeken. Om te zorgen dat het niet te druk is, zodat je alles goed kunt zien en beleven, wordt er gewerkt met tickets met een vaste aankomsttijd. Je dient je hieraan te houden: als je te laat bent is het op drukke dagen niet gegarandeerd dat je op een later tijdstip nog aan de tour kunt beginnen.

Eenmaal binnen start je met een korte introductie en video, waarna je op je eigen tempo de hele tour kunt beleven. De meeste mensen besteden zo’n vijf tot acht uur bij de Harry Potter Studio Tour London. Houd hier dus rekening mee bij het boeken van je ticket en aankomsttijd. Op dagen dat de Harry Potter Studios tot begin van de avond geopend zijn is een aankomsttijd aan het einde van de ochtend ideaal. Op sommige dagen is de tour tot laat in de avond geopend, dus dan biedt een aankomsttijd in de middag ook nog voldoende tijd.

Bereikbaarheid Harry Potter Studio Tour London

De Harry Potter Studio Tour London ligt ongeveer een uur buiten het centrum van Londen. Sommige reisaanbieders bieden een dagtocht Harry Potter Studio Tour London aan waarbij vervoer naar de studios en entreetickets voor de tour al inbegrepen zijn. Soms kun je ook een Harry Potter Studio Tour arrangement boeken met vervoer, entree en overnachting. Een eigen treinreis Harry Potter Studio Londen samenstellen is natuurlijk ook een erg leuke optie.

Je kunt echter ook eenvoudig zelf vanuit Londen naar de Harry Potter Studios Tour. Vanaf Euston Station vertrekt meerdere keren per uur een trein naar Watford Junction. Bij station Watford Junction staan Harry Potter shuttlebussen klaar om je naar de studios te brengen.