Kerst in de Harry Potter Studio Tour is door de extra activiteiten en sfeervolle aankleding zeker het bezoeken waard. Vanaf midden november tot en met midden januari is het je kans om te gaan genieten van ?Hogwarts in the Snow?, de viering van kerst in de Harry Potter Studio Tour Londen. Je kunt je bezoek eenvoudig combineren met een bezoek aan de Engelse hoofdstad Londen.

Kerst in de Harry Potter Studios betekent veel sneeuw, lichtjes, versiering en extra magische activiteiten. De filmset van de Grote Zaal wordt voor de gelegenheid omgetoverd in de stijl van het bekende Kerstbal uit Harry Potter en de Vuurbeker, met zilveren decoraties, ijs en sneeuw. Ook andere favoriete sets, zoals de Griffoendor leerlingenkamer, het Verboden Bos en De Wegisweg worden helemaal in een winterse (kerst) sfeer gebracht. Diverse extra (video)demonstraties en activiteiten zullen je laten zien hoe de Harry Potter filmmakers vuur, ijs en sneeuw effecten hebben gemaakt.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Harry Potter Studio Tour tickets

Tickets voor de Harry Potter Studio Tour

Kerst Harry Potter Studio Tour Londen tickets

De Harry Potter Studio Tour tickets zijn tijdens de kerst periode doorgaans snel uitverkocht, dus wil je bijvoorbeeld in de kerstvakantie nog een bezoek brengen aan de Harry Potter Studios Londen boek dan nu vast online je ticket. Je boekt altijd een ticket met een vast tijdslot voor binnenkomst. Omdat je je gemakkelijk (bijna) een hele dag kunt vermaken in de Harry Potter Studios is een tijdslot vroeg op de dag het prettigst. Hoe eerder je boekt, hoe meer keuze je nog hebt qua tijdslots. Ook voor de bijzondere tickets, bijvoorbeeld met een high tea, een uitgebreid diner of een persoonlijke rondleiding, geldt dat je deze het beste snel kunt reserveren.

Je kunt ook direct een Harry Potter Londen arrangement samenstellen door naast je entree tickets ook alvast je vervoer en verblijf te boeken. Er zijn veel verschillende geschikte hotels vlakbij Harry Potter Studios in Watford of in het centrum van Londen. Qua vervoer is de rechtstreekse trein vanuit Amsterdam en Rotterdam de gemakkelijkste optie. Als je ruim van tevoren je treinreis Harry Potter Studio Londen boekt (drie tot vier maanden) zijn de ticketprijzen nog het gunstigst.

Harry Potter Studio Tour Londen

De Harry Potter Studio Tour is een dagvullende attractie voor alle grote en kleine Harry Potter fans. Je kunt je uren vermaken met het bekijken van alle sets, kostuums, rekwisieten en andere elementen. Door middel van video’s en live demonstraties wordt uitgelegd hoe de decors en rekwisieten gebruikt zijn in de films. De grote en zeer gedetailleerde sets waar je echt doorheen kunt lopen van bijvoorbeeld het perron van de Zweinstein Express, de Wegisweg, het Verboden Bos en de woning van Harry’s oom en tante geven je het gevoel dat je daadwerkelijk zelf in een Harry Potter film beland bent. Er zijn ook tientallen kleinere sets te bekijken en allerlei extra activiteiten te doen, zoals een ritje op een bezemsteel. Het grootste gedeelte van de Harry Potter Studio Tour is overdekt, dus ook bij slecht weer goed te bezoeken. Er zijn bars en restaurants en natuurlijk vind je hier een grote Harry Potter souvenirshop.