17-06-2019

Wil je dit jaar naar Walibi Holland? Reserveer dan alvast hier je ticket met een korting van maar liefst 33%. Betaal nu geen 36,50 euro maar slechts 25 euro voor je ticket dat geldig is tot en met 29 september 2019 op de reguliere openingstijden. Je hebt nu dus ook de kans om de nieuwe achtbaan Untamed te gaan ontdekken die begin volgende maand op 1 juli haar deuren opent.

Tijdelijke actie

Wanneer je gebruik wilt maken van deze goedkope Walibi Holland tickets moet je wel opletten dat deze tot en met 20 juni 2019 te bestellen zijn. Deze aanbieding van 33% korting is namelijk tijdelijk! Bestel ze dus snel en geniet van een leuk dagje Walibi Holland in 2019. Wil je een gokje wagen om nog goedkoper een Walibi Holland ticket te bemachtigen dan kun je ook via een online veilingsite een gokje wagen op de aangeboden tickets.

Nieuwe achtbaan Walibi Holland

Een bezoek aan Walibi Holland dit jaar is zeker de moeite waard. Het pretpark opent namelijk op 1 juli de sensationele nieuwe achtbaan Untamed. Deze nieuwe achtbaan vervangt hiermee de houten achtbaan Robin Hood die vorig jaar is gesloten. Untamed is een hybride achtbaan die deels gebruik maakt van het oude onderstel van Robin Hood. In Untamed komen diverse spectaculairen elementen en ga je meerdere keren over de kop.

Vind hier de beste prijs

Walibi Holland tickets

Entreekaarten Walibi Holland met korting