Het Land van Bartje ligt in het Drentse plaatsje Ees midden in de bossen en op minder dan 20 kilometer afstand van Wildlands in Emmen. Vanuit vakantiepark Landal Het Land van Bartje bezoek je gemakkelijk een of meerdere dagen het bijzondere park Wildlands, maar ook op het vakantiepark zelf is natuurlijk van alles te beleven, zowel bij mooi als slecht weer.

Het overdekte zwembad kan bij mooi weer omgetoverd worden tot een buitenbad. Verder vind je op Landal Het Land van Bartje een ponyranch en een indoor speeltuin met onder andere een overdekte zandbak en diverse speeltoestellen. Ouders kunnen terecht op het naastgelegen terras met poolbiljart en leestafel. Ook een speeltuin buiten en een midgetgolf baan ontbreken hier niet. En als je geen zin meer hebt om te koken na je dag in Wildlands Emmen kun je lekker een hapje gaan eten in het restaurant van vakantiepark Landal Het Land van Bartje.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Landal Land van Bartje

Zeer kindvriendelijk vakantiepark bij Wildlands

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Meer informatie

Wildlands tickets

Wildlands Adventure Zoo tickets

Entreekaarten Wildlands met korting

Landal Het Land van Bartje

Dit Landal vakantiepark is ook uitstekend gelegen voor andere uitstapjes in de omgeving. Ga bijvoorbeeld wandelen of fietsen in het nabij gelegen natuurgebied, breng een bezoek aan de bekende hunebedden of ga winkelen in Emmen of Zwolle. Voor pretpark liefhebbers liggen ook Attractiepark Slagharen en Plopsa Indoor Coevoorden niet ver weg. De accommodaties van Landal Het Land van Bartje zijn zeer divers en variëren van een stacaravan tot ruime en luxe Drentse boerderij. De meeste accommodaties zijn vrijstaand en beschikken over een eigen tuin. Er zijn vakantiehuizen voor twee tot en met tien personen te huur. Je parkeert je auto gratis bij je vakantiehuis.