Op 17 kilometer afstand van Wildlands Adventure Zoo Emmen ligt vakantiepark Landal Aelderholt. Op dit vakantiepark in de mooie natuur is het heerlijk thuis komen en ontspannen na een lange dag in Wildlands. Je kunt tijdens je vakantie op Landal Aelderholt ook eenvoudig Wildlands meerdere malen bezoeken. De ruime bungalows zijn veelal vrijstaand en liggen midden in het groen.

Landal Aelderholt beschikt over vele faciliteiten waaronder een overdekt zwembad (met apart kinderbad en grote glijbaan), een indoor speelparadijs, een speeltuin buiten, een midgetgolf baan, een dierenweide en een bowlingbaan. Tijdens het hoogseizoen is er bovendien een entertainment programma en worden er diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Voor je boodschappen kun je terecht in de supermarkt en ook vind je op vakantiepark Landal Aelderholt diverse restaurants.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Restinn Emmen

Vrijstaande cottages met de service van een hotel

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Landal Aelderholt

Landal vakantiepark op korte afstand van Wildlands

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Meer informatie

Landal Land van Bartje

Zeer kindvriendelijk vakantiepark bij Wildlands

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Meer informatie

Vakantiepark De Lente van Drenthe

Vakantiepark in Drenthe op 20 minuten van Wildlands Adventure Zoo

Afstand tot het park:
Met de auto 25 - 30 minuten

Wildlands tickets

Wildlands Adventure Zoo tickets

Entreekaarten Wildlands met korting

Landal Aelderholt

Op vakantiepark Landal Aelderholt kun je vakantiehuizen voor twee tot en met acht personen reserveren. Voor grote groepen zijn ook bungalows voor tien, 12, 16 of zelfs 24 personen te huur. Behalve naar Wildlands Adventure Zoo Emmen kun je vanuit het vakantiepark ook een bezoek brengen aan de bekende hunebedden. Een andere mogelijkheid is om een van de omliggende steden te gaan bekijken of om mooie fiets- en wandeltochten in de Drentse bosrijke natuur te maken. Er zijn fietsen te huur op het vakantiepark. Als je nog een ander pretpark wilt bezoeken liggen ook Attractiepark Slagharen (30 kilometer) en Plopsa Indoor Coevorden (14 kilometer) niet ver weg.