15-01-2024

Het jaar 2024 is begonnen, dus hoog tijd om je pretpark reizen voor dit jaar te gaan plannen! In Disneyland Paris zijn in 2024 allerlei nieuwe dingen te beleven. Daarnaast staan natuurlijk bekende Disney Figuren klaar voor een ontmoeting en/of een foto en kun je tijdens je verblijf zo veel ritjes maken als je wilt in je favoriete attracties.

Voorjaars-, mei- of zomervakantie in Disneyland Paris

Disneyland Paris is een bijzondere bestemming voor jong en oud en perfect voor in de voorjaars-, mei- of zomervakantie. Met een Disneyland Paris arrangement, waarbij één of meerdere overnachtingen in een Disney Hotel en tickets voor het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park inbegrepen zijn, verblijf je voor een paar dagen in een magische wereld.

Met de handige prijskalender op de Disneyland Paris website vind je eenvoudig de beste prijzen. Ook tijdens schoolvakanties kan de prijs per dag variëren, dus het is altijd een goed idee om deze prijskalender te checken. Wanneer je nu je Disneyland Paris arrangement boekt profiteer je ook van flexibele boekingsvoorwaarden, zoals betalen in termijnen, de mogelijkheid tot het wijzigen van je verblijf en geen boekingskosten.

Disney Symphony of Colours

Het voorjaar in Disneyland Paris wordt nog kleurrijker dan anders met Disney Symphony of Colours in het Disneyland Park vanaf begin 2024. Er komen maar liefst twee nieuwe shows: één ’s avonds en één overdag.

Vanaf 8 januari kun je genieten van iets nieuws en unieks: een droneshow! Gebaseerd op een klassieke Disney parade verlichten de ‘dansende’ drones de lucht met heel veel kleuren. De nieuwe droneshow Disney Electrical Sky Parade vindt plaats bij het Kasteel van Doornroosje, voordat de andere avondshow Disney Dreams! begint. Disney Electrical Sky Parade is te zien tot en met 30 september.

Vanaf 10 februari wordt de nieuwe dagshow A Million Splashes of Colour aan het show aanbod van Disneyland Paris toegevoegd. Op het podium voor het Kasteel van Doornroosje kun je genieten van een show met beroemde Disney verhalen en liedjes. Je kunt natuurlijk ook meedansen met Mickey en andere Disney en Pixar Figuren. Ook deze show zal te zien zijn tot en met 30 september.

Verder is tijdens Disney Symphony of Colours Main Street, U.S.A. van 10 februari tot en met 5 mei extra kleurrijk versierd door Tinkelbel en haar tweelingzus Sneeuwkristal met lichtjes en mooie bloemendecoraties.

Alice in Wonderland

Ook in het Walt Disney Studios Park komt een nieuwe show. Vanaf de lente van 2024 (exacte startdatum nog niet bekend) kun je hier een show geïnspireerd op Alice in Wonderland beleven. Het wordt een fascinerend vervolg op haar bekende wonderbaarlijke reis.

Naast deze nieuwe shows zijn ook bekende bestaande shows zoals The Lion King: Rhythms of the Pride Lands en Mickey and the Magician natuurlijk gewoon te zien. Disneyland Paris heeft een ruim aanbod van shows. Zeker de shows die binnen in een theater plaatsvinden zijn tijdens de koude eerste maanden van 2024 een fijne afwisseling met alle attracties. Je kunt er even opwarmen terwijl je geniet van de show.

Disneyland Hotel

Tot slot opent op 25 januari 2024 ook het compleet vernieuwde Disneyland Hotel weer haar deuren. Dit vijfsterrenhotel direct bij de ingang van het Disneyland Park is voorzien van een helemaal nieuwe uitstraling. Je slaapt, ontbijt en dineert hier voortaan in een koninklijk thema. Uiteraard komen de Disney prinsessen ook op bezoek in het Disneyland Hotel.

Check hier de beste prijs

Busreis Disneyland Parijs

Diverse Disney busreizen inclusief vervoer, tickets en overnachting

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting

Treinreis Disneyland Parijs

Met de trein naar Disneyland Parijs

Disneyland Paris accommodaties

Disneyland Hotel

Disney hotel boven de ingang van het pretpark

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Hotel New York - Art of Marvel

Marvel Hotel van Disneyland Parijs

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Sequoia Lodge

Disneyland hotel met groot binnenzwembad

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Newport Bay Club Hotel

Disneyland hotel met groot buitenzwembad

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Hotel Cheyenne

Officieel Disney hotel in Western stijl

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Meer informatie

Hotel Santa Fe

Goedkoop Disneyland hotel

Afstand tot het park:
Te voet 15 - 20 minuten

Meer informatie

Davy Crockett Ranch

Disneyland vakantiepark met groot binnenzwembad

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie