Het Walt Disney World Swan Hotel is het zogenaamde zusje van het Walt Disney World Dolphin Hotel. Het combineert op een stijlvolle manier moderne en klassieke invloeden en vertegenwoordigt de unieke subtropische stijl die je alleen in Florida vindt. Op het dak van het Walt Disney World Swan Hotel staan twee reusachtige zwanen. Verder is het hotel omgeven door groen en palmbomen en elegante fonteinen.

Het zwembad van het Walt Disney World Swan Hotel is een tropische oase aan het witte zandstrand van Crescent Lake. Je vindt er onder andere een waterval en heuse grotten. Bij de zwembad bar kun je terecht voor lekkere hapjes en cocktails. Ook aan de kinderen is gedacht met een glijbaan en speciaal kinderbad. Verder beschikt het Walt Disney World Swan Hotel nog over een aantal rustigere zwembaden, een kinderspeeltuin, overdekte spelletjeshal en voldoende sportieve mogelijkheden zoals een hardlooproute, een tennisbaan en basketbal- en volleybalvelden.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Swan Hotel Resort

Groot Walt Disney World hotel vlakbij alle Disney pretparken

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 20 minuten

Meer informatie

Florida vakanties

Vliegtickets Florida

Van Amsterdam naar Florida

Walt Disney World aanbiedingen

Alle actuele Walt Disney World aanbiedingen

Swan Hotel

Gasten van het Walt Disney World Swan Hotel kunnen gebruik maken van het Children’s Activity Center bij het Walt Disney World Dolphin Hotel. Je kunt je kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar hier met een gerust hart achterlaten. Ze kunnen hier onder professionele begeleiding knutselen, spelen en relaxen en ook hun avondmaaltijd is inclusief. Als ouders kun je deze vrije uurtjes gebruiken om eens uitgebreid te tafelen in een van de luxe restaurant van het Walt Disney World Swan Hotel zoals het Italiaanse restaurant Il Mulino of het Japanse Kimonos.

Walt Disney World

De ligging van het Walt Disney World Swan Hotel is ideaal: een taxiboot brengt je aan de overkant van het meer naar de ingang van pretpark Epcot. De andere pretparken en waterparken van Walt Disney World bereik je eenvoudig met een van de vele gratis shuttle bussen. De luxe en ruime hotelkamers van het Walt Disney World Swan Hotel zijn geschikt voor maximaal vier personen.