Verscholen tussen de bomen ligt een zeldzame oase van rust op het Walt Disney World Resort: The Cabins at Disney’s Fort Wilderness Resort. Deze houten huizen midden in het bos maken je verblijf heel speciaal. Je verblijft midden in de natuur en wordt regelmatig verrast door een bezoekje van herten, eenden en konijntjes. Op je eigen veranda kun je genieten van de rust en stilte, maar voor wie wat meer actie wil is er op Disney’s Fort Wilderness Resort & Campground ook van alles te beleven.

Zo vind je er allerlei sportieve activiteiten zoals volleybal, basketbal en een boogschietbaan. Ook kun je meedoen aan mooie tochten op een paard of pony door de mooie bossen. ’s Avonds worden er allerlei vormen van entertainment georganiseerd: van muzikale kampvuuravonden met Knabbel & Babbel tot filmvertoningen buiten bij het zwembad en een echte country dinner show. En vergeet de zwembaden die tussen de houten huizen verscholen liggen niet! Het grootste zwembad van The Cabins at Disney’s Fort Wilderness Resort heeft een glijbaan, bubbelbad, peuterbad en een waterspeelgedeelte. Disney’s Fort Wilderness Resort & Campground beschikt bovendien over een eigen restaurant, snackbar en bar.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Cabins Fort Wilderness

Ruime blokhutten gelegen in de bossen van Walt Disney World

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 20 minuten

Meer informatie

Florida vakanties

Walt Disney World aanbiedingen

Alle actuele Walt Disney World aanbiedingen

Vliegtickets Florida

Van Amsterdam naar Florida

Cabins at Fort Wilderness Resort

De accommodaties van Disney’s Fort Wilderness Resort & Campground zien er van buiten misschien eenvoudig uit, maar bieden van binnen alle ruimte en comfort die een familie nodig heeft. Alle huizen zijn geschikt voor maximaal zes personen (een tweepersoonsbed, een stapelbed en een uitklapbed) en beschikken over een ruime woonkamer en compleet ingerichte keuken.

Walt Disney World

Verblijf je liever met je camper bij Walt Disney World resort in plaats van in een huisje? Ook dan ben je hier aan het juiste adres, want Disney’s Fort Wilderness Resort & Campground beschikt ook over diverse kampeerplekken. De Walt Disney World pretparken en waterparken bereik je vanuit Disney’s Fort Wilderness Resort & Campground het gemakkelijkste met de gratis shuttle bus. En het grootste pretpark Magic Kingdom kun je zelfs met de water taxi bereiken!