Op het ruim opgezette viersterren vakantiepark Lalandia Legoland zullen zowel kinderen als ouders zich bij mooi of slecht weer geen minuut vervelen. Lalandia Legoland ligt direct naast pretpark Legoland Denemarken en beschikt ook zelf over vele aantrekkelijke faciliteiten. Vanuit vakantiepark Lalandia loop je in enkele minuten naar de ingang van Legoland Denemarken (500 meter). Dit luxe vakantiepark bij Legoland Denemarken beschikt over een enorm groot waterpark (subtropisch zwembad) en vele andere (sportieve) faciliteiten. Vanuit Lalandia ontdek je ook eenvoudig de omgeving met diverse leuke daguitstapjes op slechts een uur rijden van het vakantiepark. ... Lees meer

Aanbieders

Legoland Denemarken

Vakantiepark Lalandia®

Vakantiepark met groot zwembad op loopafstand van Legoland
  • Eigen vervoer
  • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Faciliteiten

Het luxe vakantiepark Lalandia bij Legoland Denemarken beschikt over het grootste overdekte waterpark (subtropisch zwembad) van Scandinavië met onder andere spannende glijbanen, waterspeeltuinen, een onderwateraquarium en aparte speelbaden voor de allerkleinsten. Verder vind je op vakantiepark Lalandia een groot indoor speelparadijs genaamd Monky Tonky Land en buiten onder andere een speeltuin en een kinderboerderij. Bovendien beschikt Lalandia Legoland ook over een bowlingbaan, minigolfbaan (overdekt), sporthallen, fitness- en wellness faciliteiten, een ijsbaan en een skihelling. Uiteraard vind je er verder ook nog een receptie, supermarkt, winkel, bar en verschillende restaurants. Zowel overdag als ’s avonds worden door het entertainment team diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

Omgeving van Legoland Denemarken ontdekken

Met een verblijf op Lalandia Legoland combineer je een bezoek aan Legoland Denemarken eenvoudig met allerlei andere leuke daguitstapjes in de omgeving van Billund. Op minder dan een uur rijden vind je bijvoorbeeld de Deense kust en de historische plaats Ribe met het leuke en leerzame Vikingcentrum. 

Accommodaties Lalandia Legoland

De vakantiehuizen op vakantiepark Lalandia zijn ruim en sfeervol ingericht. Er zijn verschillende typen accommodaties beschikbaar voor kleinere en grotere gezelschappen. Alle vakantiehuizen beschikken over een volledig ingerichte keuken en een eigen terras met tuinmeubilair.

- 3-kamer Bungalow Classic 4: deze gelijkvloerse bungalow op vakantiepark Lalandia is de meest voordelige optie en geschikt voor vier personen. Er zijn twee slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een wasmachine.

Vakantiepark Lalandia

- 3-kamer Bungalow Classic+ 4: vakantiehuis type Classic+ 4 biedt ook plaats aan vier personen, maar is wat ruimer dan de Classic 4. Bovendien vind je hier naast een wasmachine ook een droger. Verder zijn de faciliteiten gelijk.

- 4-kamer Bungalow Design+ 6: de vakantiehuizen type Design op vakantiepark Lalandia hebben een moderne en luxe inrichting en bieden plaats aan maximaal zes personen (drie slaapkamers). Deze vakantiehuizen hebben maar liefst twee overdekte terrassen, een wasmachine en droger en een luxe badkamer met als extra een jacuzzi.

Vakantiepark Lalandia

- 4-kamer Bungalow Classic+ 6: dit type vakantiehuis is gelijk aan de Bungalow Design+ 6, maar dan uitgerust met een gethematiseerde kinderkamer met stapelbed. De badkamer heeft geen jacuzzi, maar verder zijn de faciliteiten gelijk.

- 4-kamer Bungalow Nordic+ 8: dit ruime vakantiehuis met twee etages is geschikt voor maar liefst acht personen (drie slaapkamers) en beschikt over een luxe badkamer met jacuzzi en sauna. Ook is er een tweede toilet aanwezig.

Vakantiepark Lalandia

- 5-kamer Bungalow Classic+ 8: dit type vakantiehuis is de ruimste accommodatie die beschikbaar is op vakantiepark Lalandia met maar liefst vier slaapkamers. Qua faciliteiten komt dit type verder overeen met type Nordic+ 8.