Center Parcs De Eemhof is een prima vakantiepark als je graag je vakantie door wilt brengen in de omgeving van pretpark Walibi Holland en Dolfinarium Harderwijk. Vanuit Center Parcs De Eemhof ben je met de auto in ongeveer een half uur bij de ingang van Walibi Holland of Dolfinarium Harderwijk. Makkelijk en leuk dus om hier een dagje heen te gaan! Ook Dierentuin Amersfoort ligt vlakbij Center Parcs De Eemhof. Ga wandelen of fietsen in de nabijgelegen bossen of bezoek de bekende mediastad Hilversum.

Center Parcs staat bekend om de vele faciliteiten en activiteiten dus ook op het vakantiepark hoef je je na je bezoek aan Walibi Holland niet te vervelen. Zo kun je gaan zwemmen in het tropische binnenzwembad Aqua Mundo of gezellig op een terrasje zitten op het Market Square (niet overdekt). Aan dit plein met een mediterrane uitstraling vind je ook diverse restaurants. Binnen is er onder andere een bowlingbaan en een klimhal, zodat je je ook bij slecht weer niet hoeft te vervelen.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Center Parcs De Eemhof

Center Parcs op korte afstand van Walibi Holland

Afstand tot het park:
Met de auto 35 - 40 minuten

Meer informatie

Walibi Holland tickets

Walibi Holland tickets

Entreekaarten Walibi Holland met korting

Walibi Holland arrangementen

Walibi Holland arrangement

Overnachten bij Walibi Holland inclusief tickets

Center Parcs De Eemhof

Liefhebbers kunnen op Center Parcs De Eemhof ook terecht voor allerlei sportieve activiteiten, zoals tennis, basketbal, voetbal en boogschieten. Voor de kinderen liggen er verspreid over het vakantiepark diverse speeltuinen: er is er altijd wel een in de omgeving van je vakantiehuisje. Center Parcs De Eemhof ligt aan een groot meer waarop ook van alles te beleven is, zoals waterfietsen, kano varen, surfen en zeilen. Of je gaat gewoon even relaxen op het strand! Tot slot worden er zowel binnen als buiten diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Je kunt op Center Parcs De Eemhof verblijven in verschillende typen bungalows, van eenvoudig tot luxe. Ook zijn er speciale Waterfront Suites en de Nieuwe Generatie Kindercottages (met aparte speelkamer voor de kinderen) te huur. De vakantiehuisjes op Center Parcs De Eemhof zijn geschikt voor twee tot en met acht personen.