07-07-2023

Op vrijdag 21 juli 2023 is het zover: de langverwachte opening van de fonkelnieuwe indoorzone 'Circus Bumba' in Plopsaland de Panne. Met een investering van maar liefst 12,5 miljoen euro is deze indoorzone een magische ervaring voor jong en oud. 'Circus Bumba' heeft diverse kinderattracties, entertainment en horeca, allemaal in een overdekte omgeving van ongeveer 3.000 m².

Nieuwe attracties in 'Circus Bumba'

De nieuwe indoorzone 'Circus Bumba' heeft vijf nieuwe attracties die allemaal geschikt zijn voor jonge kinderen. Bezoekers kunnen zich vermaken in het kleurrijke Tumbi's Ballenbad, waar ze kunnen spelen en zwemmen in een zee van ballen. Voor de avonturiers is er Poppa's Klimtoren, waar ze naar grote hoogtes kunnen klimmen en genieten van een mooi uitzicht over 'Circus Bumba'.

Verder zijn er de attracties Bumballoon, een ballonvaart die jong en oud laat zweven boven het circus, en De Dolle Bus, waar kinderen als een echte chauffeur door het park kunnen rijden. Maar het hoogtepunt van 'Circus Bumba' is ongetwijfeld de darkride 'Op reis met Bumba', waar bezoekers worden meegenomen op een betoverende reis vol verrassingen en magie. In elke scène van deze attractie zijn de vrolijke Bumba figuurtjes verstopt, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Met 50 bewegende animatronics, biedt deze darkride een vrolijke ervaring voor jong en oud.

Bumba Theater

Naast alle nieuwe attracties biedt 'Circus Bumba' ook een nieuw theater waar de Bumba show plaatsvindt. In het Bumba Theater kunnen bezoekers genieten van de avonturen van Bumba en zijn vrienden, terwijl ze van dichtbij getuige zijn van de magie op het podium. De Bumba show is onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

Volledig gethematiseerd

De indoorzone 'Circus Bumba' is volledig gethematiseerd naar de wereld van het geliefde Studio 100-figuur Bumba. Het is een omgeving die jonge bezoekers zal fascineren en hen meeneemt naar de kleurrijke en vrolijke wereld van Bumba. Deze nieuwe indoorzone is een ideale aanvulling op de bestaande aanbod in Plopsaland de Panne, waardoor je het hele jaar door kunnen genieten van het pretpark, ongeacht het weer. Met maar liefst 38 afbeeldingen van Bumba en meer dan 1.500 Bumba-hoedjes verwerkt in de zone, is er geen gebrek aan Bumba-magie.

Overnachten bij Plopsaland de Panne

Voor bezoekers die hun avontuur in Plopsaland de Panne willen verlengen, biedt het park ook twee geweldige verblijfsopties: het Plopsa Hotel en Plopsa Village. Het Plopsa Hotel, gelegen op een steenworp afstand van het pretpark en waterpark, biedt comfortabele kamers met een thematische inrichting, restaurants en verschillende speelzones. Het is de perfecte plek om te ontspannen na een dag vol avontuur.

Verblijf je liever niet in een hotel maar een ander soort accommodatie dan is er vakantiepark Plopsa Village. Dit vakantiepark biedt volledig uitgeruste vakantiehuizen in een groene omgeving, waar je kunt genieten van privacy en rust. Met speeltuinen, een minigolfbaan en andere recreatieve voorzieningen is Plopsa Village een ideale keuze voor een langere vakantie met het gezin.

Vind hier de beste aanbiedingen

Plopsaland arrangementen

Overnachten bij Plopsaland inclusief tickets

Busreis Plopsaland De Panne

Busreis naar Plopsaland

Plopsa accommodaties

Plopsa Hotel

Officieel Plopsaland Hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Plopsa Village

Plopsaland de Panne camping

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie