Europa Park beschikt over een eigen Camp Resort. Op deze Europa Park camping kun je met het hele gezin voordelig overnachten in diverse originele accommodaties. Het Europa Park Camp Resort is mooi gelegen tussen het groen en bij een (zwem)meer. Er is een receptie, een kinderspeeltuin en een tennisbaan. Deze Europa Park camping ligt op een paar minuten wandelen van de ingang van Europa Park. Naast dat je met je eigen caravan hier kunt staan kun je hier ook overnachten in een tipitent, huifkar of blokhut.... Lees meer

Aanbieders

Europa Park

Camp Resort Europa Park

Camping Europa Park waar je ook kunt slapen in originele Tipi tenten
  • Eigen vervoer
  • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Vergelijk aanbieders

Arrangementen

Europa Park

Europa Park arrangement

Overnachten bij Europa Park inclusief tickets
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
  • Incl. overnachting

Tickets

Europa Park

Europa Park tickets

Europa Park entreekaarten met korting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets

Busreis

Europa Park

Busreis Europa Park

Comfortabel met de bus naar Europa Park
  • Busreis
  • Incl. tickets
  • Incl. overnachting

Camp Resort Europa Park - Camping

Het grootste gedeelte van je tijd zal je waarschijnlijk doorbrengen in het grote pretpark Europa Park, maar ’s avonds kun je lekker ontspannen in je huifkar, tipitent of blokhut. Het hele Europa Park Camp Resort ademt de sfeer van het Wilde Westen. Midden op de camping vind je de centrale sanitaire voorzieningen en de Silver Lake Saloon (restaurant). Hier vind je onder andere een ontbijtruimte, een kiosk (met ontbijt benodigdheden) en een koffie- en drankenautomaat. Op diverse plekken op het Camp Resort kun je je eigen kampvuur maken of barbecueën. Op sommige dagen wordt er een Wild West/Indianenshow opgevoerd. Deze Europa Park Camping ligt op loopafstand van het pretpark. Ook zijn er in de directe omgeving, het mooie Zwarte Woud gebied in zuid Duitsland, voldoende mogelijkheden voor andere uitstapjes. Bij het Europa Park Camp Resort heb je de keuze uit drie typen accommodaties. Alle accommodaties hebben gratis WiFi.

- Huifkar: deze eenvoudige maar gezellige accommodatie beschikt over twee stapelbedden en is daarmee geschikt voor vier personen. Er is een kleine zithoek. De bedden zijn al voorzien van matrassen, hoeslakens en kussens. Een slaapzak/deken en handdoeken dien je zelf mee te brengen.

- Tipitent: in de bijzondere tipitenten ben je een echte avontuurlijke kampeerder. Er zijn tipitenten voor vier en zes personen. In alle tipitenten vind je vier of zes bedden (met matras, hoeslaken en kussen). Handdoeken en dekens breng je zelf mee.

- Blokhut: de blokhutten zijn er in een vierpersoons- en een zespersoonsvariant. In de blokhutten vind je vier of zes bedden (veelal stapelbedden) en een kleine zithoek. Ook in de blokhutten moet je dekens en handdoeken zelf meebrengen.

Op het Europa Park Camp Resort kun je ook met je eigen tent, caravan of camper terecht (200 plaatsen).