18-02-2024

Ben je op zoek naar een leuke pretpark bestemming voor één of twee nachtjes, denk dan ook eens aan het Plopsa Hotel bij Plopsaland De Panne! Wij zijn hier een aantal jaren geleden geweest en vonden het verrassend leuk! Ook de prijs-kwaliteit verhouding vonden wij goed door de vele voordelen: onbeperkt entree voor Plopsaland, waterpark Plopsaqua, ontbijt én diner zijn bij je arrangement inbegrepen. Plopsaland heeft regelmatig een Plopsa Hotel aanbieding, zoals nu in de Krokusvakantie 10% korting op je verblijf.

Plopsa Hotel

Het Plopsa Hotel werd geopend in 2021, alles is dus nog mooi en nieuw! De grote lobby ademt een gezellige theater sfeer en je vindt er overal bekende Studio 100 figuren. Het hotel beschikt over restaurant Le Grand Buffet en twee bars. De kamers en suites zijn een droom voor alle Plopsa fans. De standaard kamers hebben een theater kamer en zijn voorzien van leuke Studio 100 details en aankleding. Er zijn ook ruimere suites te reserveren en echt uniek zijn de verschillende themakamers. Deze kamers hebben een specifiek Studio 100 thema, zoals K3, Maya de Bij, Wickie de Viking, Bumba, Samson & Marie, Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy en F.C. de Kampioenen.

Plopsa Hotel voordelen

Je boekt niet zomaar een overnachting in het Plopsa Hotel, maar een compleet Plopsa Hotel arrangement met vele voordelen. Bij elke boeking wordt precies weergegeven wat inbegrepen is bij je arrangement. Dit is namelijk afhankelijk van of het Plopsaland pretpark wel of niet geopend is. Gedurende de periode dat Plopsaland geopend is, is toegang tot het park inbegrepen voor de volledige duur van je verblijf (ook aankomst- en vertrekdag). Datzelfde geldt voor het naastgelegen grotendeels overdekte waterpark Plopsaqua. Je kunt verder genieten van een uitgebreid ontbijt- en dinerbuffet als gast van het Plopsa Hotel en ook parkeren is inbegrepen.

Plopsa Hotel aanbieding

Er is regelmatig Plopsa Hotel korting of een leuke Plopsa Hotel aanbieding online te vinden. Je ontvangt nu bijvoorbeeld 10% korting in de Krokusvakantie. Op verschillende data krijg je bovendien ook korting op een langer verblijf, oplopend tot 20% korting bij een verblijf vanaf drie nachten. Of maak gebruik van een Plopsa Hotel aanbieding met leuke extra’s: wanneer je nu je verblijf boekt in de paasvakantie ontvang je gratis VIP tickets voor de Plop Show in het Plopsa Theater. In de zomer komt de musical Sneeuwwitje naar het Plopsa Theater in De Panne en ook hier kun je gratis tickets voor scoren bij een verblijf in het Plopsa Hotel.

Plopsaland De Panne en Plopsaqua

Plopsaland De Panne begon ooit met vooral attracties voor jonge kinderen, maar het attractie aanbod is in de loop der jaren flink uitgebreid waardoor het park nu een aanrader is voor de hele familie. Kleine kinderen zullen genieten van de Bumba attracties, de kinderachtbanen en andere leuke attracties. Oudere kinderen zullen onder andere de nieuwe achtbaan The Ride to Happiness by Tomorrowland, Anubis The Ride en de snelle houten achtbaan Heidi The Ride niet willen overslaan.

Plopsaqua is een groot overdekt waterpark / subtropisch zwembad dat direct naast het Plopsa Hotel ligt. Je kunt hier zwemmen, van de vele glijbanen roetsjen of rondjes blijven gaan in de wildwaterbaan.

Omgeving Plopsaland De Panne

Plopsaland ligt in De Panne, één van de gezelligste Belgische kustplaatsen. Natuurlijk kun je bij een verblijf in het Plopsa Hotel ook het stadje verkennen, even naar het strand gaan of de auto of de tram nemen naar één van de andere nabij gelegen kustplaatsen. Zeker bij een verblijf van meerdere nachten heb je hier vast tijd voor na je bezoek aan Plopsaland en Plopsaqua.

Vind hier de beste prijs

Plopsa Hotel

Officieel Plopsaland Hotel

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Plopsaland aanbiedingen

Busreis Plopsaland De Panne

Busreis naar Plopsaland

Plopsaland arrangementen

Overnachten bij Plopsaland inclusief tickets

Plopsaqua tickets

Entreekaarten PlopsAqua met korting