10-09-2019

Maak nu gebruik van deze tijdelijke Efteling aanbieding waarbij je voor 3 nachten boekt en maar voor 2 nachten hoeft te betalen. Met deze Efteling aanbieding ontvang je dus 1 nacht helemaal gratis! Daarbij overnachten kinderen tot en met 3 jaar ook nog gratis. Deze aanbieding is te reserveren tot en met 6 oktober 2019.

Goedkoop overnachten bij De Efteling

Wil je goedkoop overnachten bij De Efteling dan is dit nu je kans. Normaal krijg je namelijk alleen korting op een Efteling arrangement wanneer je ten minste vier maanden voor je aankomst datum boekt. Nu is er deze tijdelijke scherpe aanbieding, zodat je nu ook enigszins last minute voordelig bij De Efteling kunt overnachten. Let wel op dat je op tijd reserveert omdat deze aanbieding alleen te reserveren is tot en met 6 oktober 2019.

Deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 11 september 2019 tot en met 21 februari 2020. Uitzondering hierop is de Kerstvakantie. Je hebt dus een ruime keuze aan aankomst dagen waaronder diverse weekenden en enkele dagen in de Herfstvakantie. Vanaf 11 november 2019 begint ook weer de Winter Efteling. Het pretpark is in deze periode extra sfeervol aangekleed en door het hele park vind je extra entertainment en heerlijke winterse gerechten en snacks.

Extra's

Wanneer je in het Efteling Hotel, Efteling Bosrijk of Efteling Loonsche Land overnacht kun je van diverse extra's gebruik maken. Zo mogen gasten iedere ochtend een uur eerder het pretpark in om alvast enkele geselecteerde attracties te gaan bezoeken. Op diverse avonden is er met Caro een prachtige theatershow waarvoor gasten van het hotel of vakantiepark tickets met korting kunnen kopen.

Wanneer je een hotelkamer reserveert is je reservering altijd inclusief een lekker ontbijtbuffet. Gasten van het Efteling Hotel en Efteling Bosrijk mogen bovendien gebruik maken van het overdekte zwembad van Efteling Bosrijk.

Vind hier de beste prijs

Efteling Hotel

Sprookjesachtig overnachten

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Efteling Bosrijk

Diverse Efteling Bosrijk arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Efteling Loonsche Land

Diverse Loonsche Land arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie