26-12-2022

Een Efteling aanbieding met 15% procent korting op een unieke vakantiewoning of een hotelkamer is nu te reserveren! Met deze korting maak je samen mooie herinneringen en kost het je nog minder. Deze Efteling aanbieding is boekbaar tot 8 januari 2023. Tot dan heb je maar liefst 15% korting op een sprookjesachtig verblijf in De Efteling!

Efteling aanbieding

Deze Efteling aanbieding is geldig voor de vakantieparken Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land. Verblijf je liever in een hotel dan kun je de 15% korting ook voor een kamer in het Efteling Hotel gebruiken. Zowel het Efteling Hotel als ook de Eftelng vakantieparken zijn allemaal op loopafstand van het park. Deze Efteling aanbieding is boekbaar tot en met 8 janauri 2023 en is geldig op bijna alle aankomsten van 9 januari tot en met 18 juni 2023.

Winter Efteling

Wil je gebruik maken van deze Efteling aanbieding tijdens de Winter Efteling? Boek dan een verblijf met aankomst tot en met 5 maart 2023. Op 5 maart 2023 is namelijk de laatste dag van de Winter Efteling.

Na de sfeervolle Winter Efteling is het pretpark natuurlijk ook nog meer dan het bezoeken waard. Met het meestal mooie weer in het voorjaar zijn de waterattracties zoals Pirana en Vliegende Hollander leuker om te bezoeken dan in de winter.

Check hier de beste prijs

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten

Efteling accommodaties

Efteling Hotel

Sprookjesachtig overnachten

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Efteling Bosrijk

Diverse Efteling Bosrijk arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Efteling Loonsche Land

Diverse Loonsche Land arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie