25-12-2019

25% Efteling korting krijg je nu wanneer je een arrangement reserveert voor 16 februari 2020 met aankomsten van 31 augustus tot en met 17 december 2020. Je krijgt dan korting op diverse accommodaties van het Efteling Hotel, Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land. Plan je midweek of weekendje Efteling in 2020 alvast op tijd en geniet voordelig van al het moois dat De Efteling te bieden heeft.

Direct naar de korting tot 25%

Efteling korting

De korting van een compleet Efteling arrangement in het Efteling Hotel, Efteling Bosrijk of Efteling Loonsche Land kan oplopen tot wel 25%. Dit is natuurlijk mooi meegenomen omdat een arrangement vaak al voordelig is. Je krijgt namelijk bij een Efteling arrangement tijdens je hele verblijf gratis en onbeperkt toegang tot het pretpark. En omdat De Efteling niet meer in één hele dag te bezoeken valt heb je gewoon ook meerdere dagen nodig om het complete park te ontdekken. Als je de toegangstickets van je hele verblijf en per persoon gaat optellen dan zal je zien dat een arrangement met overnachting best wel voordelig is.

Voordelen Efteling arrangement

Wanneer je een Efteling arrangement reserveert heb je ook nog eens enkele voordelen als gast. Zo mag je je auto gratis parkeren bij het Efteling Hotel of bij één van de Efteling vakantieparken. Je kunt dan vervolgens te voet naar het park of wanneer je in een Efteling vakantiepark overnacht kun je gratis gebruik maken van een treintje dat je vlakbij de ingang van het pretpark brengt en aan het einde van de dag natuurlijk ook weer terug brengt.

Een ander voordeel van een Efteling arrangement is dat je iedere ochtend het pretpark extra vroeg kunt bezoeken. Gasten van het Efteling Hotel, Efteling Bosrijk of Loonsche Land kunnen via een speciale ingang het park eerder dan de reguliere bezoekers betreden. Zo kun je alvast een aantal attracties bezoeken, zonder lang te wachten, voordat het park officieel opent. Waneer je tijdens je bezoek in De Efteling een leuke souvenir wilt kopen dan hoef je als gast van een Efteling accommodatie hier niet de hele dag mee rond te lopen. Met de Souvenir Express zorgt De Efteling ervoor dat je aankopen gratis bij de receptie van je accommodatie komen te liggen.

Korting op de Efteling show Caro

Tijdens je verblijf krijg je ook nog eens korting op tickets van de avondshow Caro. Deze show voor jong en oud is te beleven in het grote Efteling Theater. Tickets met korting kun je reserveren bij de receptie van je Efteling accommodatie.

Accommodaties met korting

Wanneer je meerdere dagen bij De Efteling wilt overnachten heb je een ruime keuze aan accommodaties. Efteling korting tot 25% krijg je nu op diverse accommodaties van het Efteling Hotel, Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land. De Efteling korting geldt voor zowel de huisjes als hotelkamers en is alleen tot 16 februari 2020 te reserveren. De korting geldt voor aankomsten van 31 augustus tot en met 17 december 2020.

Let wel op dat deze Efteling korting beperkt beschikbaar is! Hoe sneller je een reservering maakt hoe zekerder je bent van de korting. En natuurlijk geldt voor deze Efteling korting ook vol = vol.

Vind hier de beste prijs