26-08-2019

Efteling tickets met een korting van 20% zijn nu tijdelijk te bestellen. Je betaalt dan geen 42,- euro, maar slechts 33,60 euro per ticket. Wees er wel snel bij, omdat deze aanbieding nog maar tot en met 8 september 2019 actief is!

Tijdelijke Efteling aanbieding

20% korting op je Efteling ticket is een tijdelijke aanbieding! Bestellen kan namelijk tot en met 8 september 2019. Deze speciale goedkope tickets zijn geldig van 1 september tot en met 20 december 2019. Je hebt dus voldoende tijd om een bezoekje in te plannen, bijvoorbeeld in de herfstvakantie. 

Nieuw sprookje

Met deze goedkope tickets kun je ook een dagje Efteling doen wanneer het nieuwe sprookje De Zes Zwanen is geopend. De planning is dat het sprookje op zaterdag 28 september 2019 geopend zal worden. Je kunt dan één van de allereerste bezoekers zijn die dit nieuwe sprookje gaan ervaren!

Winter Efteling

Je kunt je bezoek aan De Efteling ook uitstellen totdat op maandag 11 november 2019 de Winter Efteling weer start. Tijdens de Winter Efteling is er op diverse plekken extra entertainment in het park te vinden. Ook vind je overal in het park lekker winterse drankjes, snacks en gerechten. Deze zijn ook zeker het ontdekken waard. Zorg ervoor dat je dan ook zeker een bezoek brengt aan de grote schaatstent die centraal in het park te vinden is. Hier kun je warm en overdekt genieten van entertainment en kun je schaatsen huren om op de grote schaatsbaan te gaan schaatsen.

Vind hier de beste prijs

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten