Met het Europa Park Camp Resort beschikt Europa Park over een eigen vakantiepark met camping. Op het Europa Park Camp kun je met het hele gezin voordelig overnachten in diverse originele accommodaties zoals een huifkar, blokhut of tipi tent. Het Europa Park Camp Resort is mooi gelegen tussen het groen en bij een (zwem)meer. Er is een receptie, een kinderspeeltuin en een tennisbaan. Het Europa Park Camp Resort ligt op een paar minuten wandelen van de ingang van Europa Park.

De Europa Park Camping bevindt zich ook op het Europa Park Camp Resort. Je kunt dus met je eigen tent, caravan of camper makkelijk bij Europa Park overnachten. Tijdens je verblijf op de Europa Park camping kun je uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten die er op het Europa Park Camp Resort te vinden zijn. Zo kun je met mooi weer zwemmen in het zwemmeer en een hapje of drankje nuttigen in de saloon.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Camp Resort Europa Park

Camping Europa Park waar je ook kunt slapen in originele Tipi tenten

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Europa Park arrangementen

Europa Park arrangement

Overnachten bij Europa Park inclusief tickets

Europa Park tickets

Europa Park tickets

Europa Park entreekaarten met korting

Europa Park busreis

Busreis Europa Park

Comfortabel met de bus naar Europa Park

Camp Resort Europa Park - Camping

Het grootste gedeelte van je tijd zal je waarschijnlijk doorbrengen in het grote pretpark Europa Park, maar ’s avonds kun je lekker ontspannen in je huifkar, tipitent of blokhut. Het hele Europa Park Camp Resort ademt de sfeer van het Wilde Westen. Midden op de camping vind je de centrale sanitaire voorzieningen en de Silver Lake Saloon (restaurant). Hier vind je onder andere een ontbijtruimte, een kiosk (met ontbijt benodigdheden) en een koffie- en drankenautomaat. Op diverse plekken op het Camp Resort kun je je eigen kampvuur maken of barbecueën. Op sommige dagen wordt er een Wild West/Indianenshow opgevoerd. Deze Europa Park Camping ligt op loopafstand van het pretpark. Ook zijn er in de directe omgeving, het mooie Zwarte Woud gebied in zuid Duitsland, voldoende mogelijkheden voor andere uitstapjes. Bij het Europa Park Camp Resort heb je de keuze uit drie typen accommodaties. Alle accommodaties hebben gratis WiFi.

- Huifkar: deze eenvoudige maar gezellige accommodatie beschikt over twee stapelbedden en is daarmee geschikt voor maximaal vier personen. Er is een kleine zithoek waar je even lekker kunt zitten. De bedden zijn al voorzien van matrassen, hoeslakens en kussens. Een slaapzak/deken en handdoeken dien je zelf mee te brengen. De huifkarren van het Europa Park Camp Resort zijn voorzien van verwarming en zijn 9m2 groot.

- Tipitent: in de bijzondere tipitenten ben je een echte avontuurlijke kampeerder. Op het Europa Park Camp Resort zijn tipitenten voor vier, zes of twaalf personen aanwezig. In alle tipitenten vind je comfortabele bedden (met matras, hoeslaken en kussen). Handdoeken en dekens breng je zelf mee. De afmeting van een tipitent is vanaf 11 tot en met 42m2 en in de tenten is verwarming aanwezig.

- Blokhut: de blokhutten van het Europa Park Camp Resort zijn geschikt voor vier tot zestien personen. Dus ook ideaal voor grote groepen. In de blokhutten vind je comfortabele bedden (veelal stapelbedden) en een kleine zithoek. In de blokhutten moet je dekens en handdoeken zelf meebrengen. De blokhutten hebben verwarming en hebben een afmeting van 10 tot en met 41m2.

Het Europa Park Camp Resort heeft ook een eigen camping. Op deze Europa Park camping kun je terecht met je eigen tent, caravan of camper. Er zijn ongeveer 200 plaatsen waar je kunt overnachten. Ben je bijvoorbeeld met je caravan of camper op doorreis dan kun je hier een fijne tussenstop hebben!