12-07-2021

Wil je goedkope Efteling tickets scoren en in het najaar naar De Efteling? Maak dan gebruik van deze scherpe aanbieding en koop dan nu Efteling tickets met korting voor maar 29 euro. Dat is een korting van bijna 30%! De tickets zijn geldig tussen 6 september en 23 december en alleen op doordeweekse dagen (uitgezonderd de herfstvakantie).

Korting Efteling tickets

Als je op een doordeweekse dag kunt gaan dan zijn er nu wel heel goedkope Efteling tickets te scoren. De Efteling korting is meestal tijdelijk, dus wees er snel bij. De Efteling tickets kosten nu maar 29 euro per persoon, een korting van bijna 30% op de normale entreeprijs. Met deze goedkope Efteling tickets kun je De Efteling bezoeken op doordeweekse dagen tussen 6 september en 23 december (uitgezonderd de herfstvakantie, 18 oktober tot en met 5 november). Een groot voordeel van De Efteling doordeweeks bezoeken is dat het dan meestal een stuk rustiger is, waardoor je lekker vaak in al je favoriete attracties kunt!

Goedkope Efteling tickets avond

Een ander manier om met korting toch een aantal uur van De Efteling sfeer te kunnen genieten is door het boeken van speciale Efteling avond tickets. De goedkope avond tickets voor De Efteling zijn geldig van 18.00 tot 22.00 uur en kosten 25 euro. Met een Efteling avond ticket zie je het park in de sfeervolle avond verlichting en kun je natuurlijk ook in je favoriete attracties. De wachtrijen sluiten pas om 22.00 uur, dus je kunt in een paar uurtjes best een aantal attracties doen. Vanaf 26 juli tot en met 5 september is De Efteling dagelijks tot 22.00 uur geopend (tot die tijd alleen in de weekenden).

Vind hier de beste prijs

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten