25-12-2022

Met het Heldendiner in Efteling restaurant Het Wapen van Raveleijn eet je mee met de helden van Raveleijn. Deze unieke diner ervaring is een leuke extra na een dagje Efteling of als onderdeel van je verblijf in het Efteling Hotel of de Efteling vakantieparken Bosrijk en Loonsche Land. Je dient het Helderdiner vooraf te reserveren. Het is populair, dus boek het Heldendiner op tijd, bijvoorbeeld gelijk bij het kopen van je Efteling tickets.

Raveleijn Heldendiner

Allereerst mag je de show bekijken vanaf een speciale plek op de tribune. Na de show word je door de Efteling medewerkers opgehaald om door de arena te lopen en met alle ridders van Raveleijn op de foto te gaan. In het restaurant krijg je een mooi welkom van de herbergier en staat meteen een goedgevulde plank met voorgerechten klaar. Zodra het hoofdgerecht besteld is worden de kinderen meegenomen door ruiter Thomas en Samira om alles te leren over bijvoorbeeld zwaardvechten in de ruiterschool. Na het hoofdgerecht en het dessert lopen Thomas en Samira ook nog even door het restaurant om alle kinderen een speld te geven waar held van Raveleijn op staat. In totaal duurt het Efteling Raveleijn diner arrangement ongeveer drie uur.

Verblijf bij De Efteling

Zeker als je een paar dagen bij De Efteling verblijft is het leuk om dit avondvullende Raveleijn diner te boeken. Na afloop loop je dan lekker terug naar je huisje op Efteling Vakantiepark Bosrijk of Efteling Vakantiepark Loonsche Land. Overnachten bij De Efteling kan ook in het Efteling Hotel en het Efteling Grand Hotel (vanaf 2024).

Vind hier de beste prijs

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten

Efteling accommodaties

Efteling Hotel

Sprookjesachtig overnachten

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Efteling Bosrijk

Diverse Efteling Bosrijk arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Efteling Loonsche Land

Diverse Loonsche Land arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie