15-12-2019

Maak nu gebruik van deze korting op een Efteling arrangement van 28%. Dit arrangement is inclusief overnachting en een Efteling ticket per persoon. Overnachten doe je in Hotel 't Trefpunt in het plaatsje Made. Je bent met de auto binnen 15 minuten bij De Efteling. Let wel op dat dit een tijdelijke korting is en dat hier geldt vol is vol.

Korting Efteling arrangement

Normaal betaal je 90 euro per persoon voor dit Efteling arrangement maar met de 28% korting betaal je nu dus slechts 65 euro per persoon. Het arrangement is inclusief overnachting, ontbijtbuffet en één Efteling ticket per persoon. Zit er in je gezelschap een kind van 0 t/m 3 jaar dan overnachten ze gratis in dit hotel. De Efteling biedt ook gratis toegang voor kinderen tot en met 3 jaar. Let wel op dat je misschien wel een geldig legitimatie bewijs moet laten zien bij de ingang van De Efteling.

Diverse data beschikbaar

De korting is geldig voor arrangementen op diverse data tot en met april 2020. Er zijn dus voldoende mogelijkheden om gebruik te maken van deze aantrekkelijke Efteling aanbieding. Bekijk op bovenstaande link alle beschikbare dagen en reserveer vervolgens je Efteling arrangement.

Winter Efteling

Waneer je het arrangement reserveert met aankomst tot en met 2 februari dan kun je een bezoek brengen aan de sfeervolle Winter Efteling. Tot en met 2 februari is het pretpark dan volledig omgetoverd tot een mooi winters park. Er is tijdens de Winter Efteling veel extra en leuk entertainment in het park te vinden. Ook vind je vrij centraal in het pretpark de grote schaatstent. Hier kun je naar hartelust gaan schaatsen (je kunt er tegen betaling schaatsen huren) of ga van de grote sneeuwhelling af. Kleine kinderen vermaken zich op het springkussen of tijdens de wonderlijke show van de vuurprins en sneeuwprinses.

Vind hier de beste prijs

Winter Efteling arrangement

Winter Efteling tickets met een overnachting