16-05-2020

Profiteer nu van deze aantrekkelijke aanbieding van Landal Kaatsheuvel en ontvang tot wel 20% korting op je vakantie in de zomervakantie. Boek nu je verblijf in de periode van 3 juli tot 31 augustus en ontvang de korting op je accommodatie. Landal Kaatsheuvel ligt aan de rand van het prachtige natuurpark Loonse en Drunense Duinen en op korte afstand van De Efteling.

Direct naar de aanbieding

Korting Landal Kaatsheuvel

Landal Kaatsheuvel is één van de allernieuwste vakantieparken met meer dan 100 verschillende soorten accommodaties. Wat is er nu leuker om dit nieuwe vakantiepark te ontdekken met een aantrekkelijke aanbieding. Reserveer zo snel mogelijk een verblijf en profiteer van korting op een weekendje of midweek.

Vakantiepark met zwembad

Landal Kaatsheuvel is een vakantiepark bij De Efteling inclusief een mooi overdekt zwembad. Even lekker zwemmen tijdens je vakantie is leuk voor jong en oud! In de directe omgeving van De Efteling zijn niet veel vakantieparken met een overdekt zwembad. Dit maakt Landal Kaatsheuvel nog aantrekkelijker.

Wil je nog meer ontspannen en genieten van de natuur dan is een bezoek aan het Nationale park Loonse en Drunense Duinen een echte aanrader. Vanuit Landal Kaatsheuvel loop je zo de mooie bossen in en kun je hier heerlijke wandelingen maken. Hou je van fietsen? Dan kun je helemaal je hart ophalen in de Loonse en Drunense Duinen. Je vindt hier namelijk kilometers aan fietspaden.

Vlakbij De Efteling

Nog een enorm pluspunt van Landal Kaatsheuvel is dat dit vakantiepark op slechts 3 kilometer van De Efteling ligt. Met een goed kwartier wandelen ben je al bij De Efteling waar je vervolgens een volle dag plezier kunt maken met alle leuke en spannende attracties.

Vind hier de beste prijs

Landal Kaatsheuvel

Landal vakantiepark bij De Efteling

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Efteling tickets

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten