16-09-2020

Vanaf 17 september 10.00 uur heeft De Efteling een interessante 96-uur actie waarbij je profiteert van 25% korting op een verblijf in de periode tot 17 december. Tot en met 21 september 10.00 uur kun je gebruik maken van deze korting op geselecteerde data en accommodaties in een Efteling hotel of Efteling vakantiepark. Alle dagen toegang tot De Efteling tijdens je verblijf is bij de prijs inbegrepen.

Profiteer hier van 25% korting - 96-uur actie

Hotel of Vakantiepark van De Efteling

De 96-uurs actie met 25% korting op een Efteling verblijf is geldig bij een verblijf in de diverse Efteling accommodaties. Zo kun je kiezen voor een geheel verzorgd verblijf in het Efteling Hotel of juist kiezen voor het comfort en de gezelligheid van een vakantiehuisje in de natuur op een Efteling Vakantiepark. Met Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land beschikt De Efteling over twee eigen vakantieparken. Deze Efteling aanbieding is geldig op een geselecteerd aantal accommodaties, dus wees er op tijd bij.

Voordelen van een Efteling verblijf

Dit najaar kun je genieten van alle voordelen van een verblijf in een Efteling hotel of vakantiepark en door de 25% Efteling korting ook nog eens goedkoper dan anders. De aanbieding is geldig voor aankomstdata tot en met 17 december 2020. Als gast van een Efteling accommodatie heb je een half uur vroeger toegang tot het pretpark dan de dagbezoekers, waardoor je al in een aantal attracties kunt of vast op tijd kunt aansluiten in de rij van je favoriete attractie. Uiteraard is toegang tot het pretpark op alle dagen van je verblijf (ook aankomst- en vertrekdag!) bij de prijs van je verblijf inbegrepen. Zo heb je alle tijd om het hele pretpark te ontdekken.

Vind hier de beste prijs

Winter Efteling arrangement

Winter Efteling tickets met een overnachting