24-01-2022

De Efteling start dit jaar met de bouw van een nieuw hotel. Het nieuwe hotel komt naast de ingang van het park te liggen en zal dus voor iedereen dit het pretpark gaat bezoeken te zien zijn. Het nieuwe Efteling hotel zal in 2025 geopend worden en dan het meeste luxe hotel van het pretpark zijn. De Efteling investeert ruim 50 miljoen euro in dit nieuwe Efteling hotel en het gebied waar het hotel komt te liggen.

Nieuw hotel Efteling

Een nieuw Efteling hotel met een investering van ruim 50 miljoen euro is wat De Efteling van plan is om te gaan realiseren. In 2025 moet het nieuwe Efteling hotel af zijn. Het nieuwe hotel komt op het plein naast de hoofdingang te liggen en zal dus voor iedereen te zien zijn die een dagje naar De Efteling gaat. Voorbereidende werkzaamheden zijn al een tijdje aan de gang, maar er is vandaag pas officieel door De Efteling gecommuniceerd dat hier een nieuw luxe Efteling hotel komt.

Grootste Efteling hotel

Het nieuw te bouwen hotel zal straks met zeven verdiepingen en 143 kamers het grootste Efteling hotel zijn. Eerder werden al het Efteling Hotel en de hotels van de Efteling vakantieparken geopend. Zo heb je diverse mogelijkheden om bij De Efteling te overnachten. Pretpark De Efteling beschikt inmiddels over zoveel attracties dat een meerdaags verblijf zeker een aanrader is. Zo kun je rustig genieten van alle attracties en shows en heb je ook nog tijd om regelmatig even gezellig ergens te zitten met een hapje en drankje.

Luxe Efteling Hotel

Het nieuwe Efteling hotel krijgt ook een spa en is hiermee het eerste hotel van het pretpark met deze faciliteit. Hiermee zet De Efteling in op gasten die in een luxere en exclusievere omgeving willen overnachten bij een pretpark. Vergelijkbare luxe hotels zijn er de laatste jaren al gebouwd in het Duitse Europa Park. Deze luxe hotels hebben een zeer hoge bezettingsgraad. Dit is voor een park als De Efteling, die bij de grootste en beste pretparken van Europa wil horen, natuurlijk enorm interessant.

Het nieuwe Efteling hotel krijgt ook twee restaurants vanwaar je straks een mooi uitzicht hebt op de watershow Aquanura. Dit zal straks rond de showtijden van Aquanura een populaire locatie zijn om te dineren.

Efteling Grand Hotel

Efteling Grand Hotel zal de naam worden van dit luxe nieuwe Efteling Hotel. Als gast van het Efteling Grand Hotel zal het je straks aan niets ontbreken. Zo wandel je letterlijk vanuit het hotel zo het park in en kun je als gast gebruik maken van een zwembad en spa faciliteiten.

Efteling arrangement

Efteling tickets

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten