Woensdag 1 juli opent de nieuwste Efteling attractie, de dive coaster Baron 1898, dan eindelijk haar deuren. Velen hebben de bouw van deze unieke achtbaan op de voet gevolgd en woensdag is dan eindelijk de dag dat iedereen hem uit kan gaan proberen! Personeel en testrijders waren al erg enthousiast, maar vanaf 1 juli kun je zelf gaan uitmaken wat je ervan vindt.

Baron 1898

Als je durft tenminste want de dive coaster van de Zwitserse fabrikant Bollinger en Mabillard is erg spectaculair. Je maakt in Baron 1898 een vrije val van maar liefst 37,5 meter en bereikt hierbij een topsnelheid van meer dan 90 kilometer per uur. En de Efteling zou de Efteling niet zijn als de attractie niet ook nog eens rijk gethematiseerd was. In Baron 1898 beleef je het verhaal van mijnbaron Gustave Hooghmoed. Wil je snel een ritje komen maken in de dive coaster Baron 1898? Boek dan nu je verblijf bij de Efteling. In juli en augustus is de Efteling elke dag minstens tot 20.00 uur geopend. Op zaterdagavond blijft het park zelfs tot middernacht open en wordt je als extra getrakteerd op allerlei verrassende vormen van entertainment.

Overnachten Efteling

Er zijn verschillende manieren om bij de Efteling te verblijven. Met het Efteling Hotel en vakantiepark Efteling Bosrijk beschikt de Efteling over een tweetal eigen accommodaties. Andere hotels in de omgeving van de Efteling kunnen een voordelige optie zijn. Op onze pagina Hotels bij de Efteling vind je een handig overzicht van hotels in de omgeving. Er zijn ook verschillende campings bij de Efteling in de buurt.

Arrangementen

Tickets

Korting
Efteling

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
Korting
Efteling

Winter Efteling tickets

Korting op Winter Efteling entreekaarten
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets