17-12-2021

Een speciale Efteling aanbieding met 25% korting op je verblijf in januari, februari en maart, wie wil dat nu niet? In verband met het 70-jarig bestaan van De Efteling in 2022 kun je nu via de website van De Efteling een Efteling verblijf met korting boeken met aankomstdata tussen 9 januari en 31 maart 2022. Om van deze Efteling korting gebruik te maken moet je wel uiterlijk 16 januari 2022 boeken.

Direct naar deze aanbieding - 25% korting

Efteling aanbieding

Je kunt nu verblijven bij De Efteling met maar liefst 25% korting. Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding dien je voor 16 januari 2022 te reserveren. De korting is geldig op verblijven vanaf 9 januari tot en met 31 maart 2022 en de minimale verblijfsduur is twee nachten. Zo heb je volop de tijd om meerdere dagen van De Efteling te genieten, maar ook om bijvoorbeeld eens rustig te ontspannen in je accommodatie of uitgebreid uit eten te gaan.

Deze Efteling aanbieding geldt voor het Efteling Hotel, Vakantiepark Bosrijk en Vakantiepark Loonsche Land. Bekijk zelf welk type accommodatie het beste bij je past. Alle Efteling accommodaties liggen op loopafstand van het pretpark en er rijdt ook een treintje om bezoekers te vervoeren.

Efteling 70 jaar

In 2022 bestaat De Efteling 70 jaar. Behalve met deze mooie Efteling korting wordt dit ook nog op allerlei manieren gevierd in het park. Zo gaan op 1 januari de nieuwe attracties Sirocco en Archipel open. Ook komt er ter ere van het 70-jarig bestaan een ‘pop-up sprookje’ op de speelweide en komen er slingers en feestmuziek in het hele park.

Vind hier de beste prijs

Efteling Hotel

Sprookjesachtig overnachten

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Efteling Bosrijk

Diverse Efteling Bosrijk arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Efteling Loonsche Land

Diverse Loonsche Land arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie

Efteling tickets

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten