27-05-2022

In april 2023 opent Van der Valk een hotel bij De Efteling. Het bestaande NH Hotel Waalwijk zal verbouwt gaan worden tot een Van der Valk Hotel. Dit Van der Valk Hotel ligt op slechts 5 minuten rijden van De Efteling. Met de service en gastvrijheid van Van der Valk is dit hotel straks een goede optie als je niet per se in een Efteling accommodatie wilt overnachten.

Van der Valk Hotel Efteling

Van der Valk heeft al een aantal hotels op korte afstand van De Efteling. Zo is er in Tilburg en Gilze Rijen een Van der Valk te vinden. Deze hotels liggen ongeveer 15 minuten rijden van De Efteling. Deze Van der Valk hotels bieden al speciale Efteling arrangementen aan waarbij een overnachting en Efteling tickets in één pakket geboekt kunnen worden.

Met de overname van het NH Hotel Waalwijk heeft Van der Valk een hotel op zeer korte afstand van De Efteling. Dit Van der Valk hotel zal uiteraard ook een Efteling arrangement aanbieden omdat het park zo dichtbij ligt.

Van der Valk Hotel Waalwijk faciliteiten

Het NH Hotel Waalwijk zal de komende tijd verbouwd gaan worden en de sfeer en service van Van der Valk krijgen. De opening van het nieuwe Van der Valk Hotel Waalwijk zal in april 2023 plaatsvinden. Na de verbouwing zal het hotel naast de al bestaande faciliteiten ook een zwembad en wellness faciliteiten hebben. Zo kun je voor of na je bezoek aan De Efteling ook nog even lekker gaan zwemmen en/of heerlijk relaxen.

Verder biedt het Van der Valk Hotel Waalwijk met een eigen restaurant, bar en terras genoeg mogelijkheden aan om heerlijk te kunnen eten en drinken. Naast een meerdaags bezoek aan De Efteling kun je ook een bezoek brengen aan de Brabantse steden Den Bosch en/of Tilburg. Ook Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen, dat makkelijk bereikbaar is vanuit het hotel, is zeker het bezoeken en ontdekken waard.

Vind hier de beste prijs

Van der Valk Hotel Waalwijk (vanaf 2023)

Van der Valk hotel bij De Efteling

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Efteling arrangementen