19-09-2019

Een voordelig Efteling arrangement is nu tijdelijk te reserveren. Je overnacht in een viersterren hotel op slechts 15 minuten rijden van De Efteling. Bij dit Efteling arrangement krijg je per persoon een ticket voor het pretpark. En alsof dit nog niet genoeg is kun je iedere ochtend gebruik maken van het ontbijtbuffet van het hotel.

Tijdelijke aanbieding

Dit voordelige Efteling arrangement is te boeken vanaf 74,50 per persoon en slechts voor een korte tijd te reserveren. Je kunt namelijk nog boeken tot en met zondag 22 september 2019. Wees er dus snel bij wanneer je van deze aanbieding gebruik wilt maken.

Hotel De Druiventros

Je overnacht tijdens dit arrangement in Hotel De Druiventros. Dit is een keurig viersterren hotel in Berkel Enschot. Berkel Enschot ligt direct naast Tilburg en op slechts 15 minuten rijden van De Efteling. Ook ben je vanaf dit hotel binnen 15 minuten bij de ingang van Safaripark Beekse Bergen. Hotel De Druiventros is hierdoor een ideaal hotel wanneer je een bezoek aan De Efteling wilt combineren met een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen. Een bezoek aan het veelzijdige Tilburg is natuurlijk ook een optie. Hotel De Druiventros is van alle gemakken voorzien waaronder gratis wifi en een gratis parkeerplaats bij het hotel.

Vind hier de beste prijs