22-08-2019

Maak nu gebruik van deze aantrekkelijke vroegboekkorting op een Efteling arrangement en overnacht in de kerstvakantie extra voordelig. Wanneer je deze week nog een Efteling arrangement reserveert voor aankomsten in de laatste week van december of de eerste week van januari ontvang je 15% korting op je reservering!

Kerstvakantie in De Efteling vieren

Ben je van plan om in de Kerstvakantie te overnachten in Efteling Bosrijk, Efteling Loonsche Land of het Efteling Hotel dan kun je alleen deze week nog profiteren van vroegboekkorting van maar liefst 15%. Deze vroegboekkorting geldt voor een reservering die minimaal vier maanden van tevoren wordt gemaakt. Dus wil je in de laatste week van december 2019 of in de eerste weken van januari 2020 goedkoop overnachten zorg er dan voor dat je uiterlijk deze week boekt om gebruik te kunnen maken van de korting.

Meerdaagse bestemming

Door de toevoeging van diverse nieuwe attracties is De Efteling uitgegroeid tot een meerdaagse bestemming. Het pretpark is tegenwoordig zo groot dat je minimaal twee dagen nodig hebt om alles wat het park te bieden heeft op een rustig tempo te kunnen bezoeken. Zeker in de wintermaanden, wanneer de Winter Efteling is, kun je je mede door het extra entertainment een hele dag vermaken. Vergeet in deze periode ook niet om alle lekker winterse drankjes, snacks en gerechten te ontdekken.

Vind hier de beste prijs