11-10-2016

Met deze Winter Efteling aanbieding kun je nu een heel voordelig 2-daags Winter Efteling arrangement boeken met een overnachting in het viersterren Hotel de Druiventros. Dit hotel ligt op ongeveer 20 minuten rijden van pretpark De Efteling.

Winter Efteling arrangement

Inbegrepen bij je arrangement zijn een overnachting in een standaard of familiekamer, uitgebreid ontbijtbuffet en een entreekaart voor de Winter Efteling. De entreekaarten liggen op de dag van aankomst klaar in het hotel en zijn te gebruiken op de eerste of tweede dag. Combineer je dagje Efteling bijvoorbeeld met een middagje shoppen in de nabijgelegen steden Tilburg, Den Bosch of Eindhoven. De Efteling is gedurende de Winter Efteling extra gezellig met een winterwonderland, schaatsbaan, winterse hapjes en drankjes en natuurlijk sfeervolle verlichting.

Tijdelijke aanbieding

Deze actie is te boeken tot en met 24 oktober, wees er dus snel bij. De actie is geldig op geselecteerde data. Kijk op onze website voor beschikbaarheid en prijzen en profiteer nu van hoge (kinder)kortingen.

Vind hier de beste prijs

Winter Efteling arrangement

Winter Efteling tickets met een overnachting