27-12-2014

Vandaag is er enorm veel sneeuw gevallen in het zuiden en midden van Nederland. Een van de mooiste pretparken met een laag sneeuw is toch wel de Winter Efteling. Het pretpark had vandaag echter wat problemen met die hevige sneeuwval en moest daardoor diverse veiligheidsmaatregelen nemen.

Winter Efteling

Er werden in het park diverse wegen afgezet omdat het te gevaarlijk was in verband met afbrekende takken door de zware laag sneeuw. Attracties zoals de Bobbaan, Python, Oude Tuffer, Polka Marina, Sprookjesbos en Monsieur Cannibale bleven uit voorzorg vandaag gesloten. De Winter Efteling sloot haar deuren vandaag ook twee uur eerder dan normaal. Ter compensatie van de gesloten attracties draaide vanaf 14.00 uur ieder half uur een show van Aquanura. Normaal draait deze show maar een keer per dag.

Verder is er de mogelijkheid geweest om een nieuwe Winter Efteling tickets aan te vragen wat recht geeft op een nieuw bezoek op een ander tijdstip. De Winter Efteling bleek vandaag niet geheel winterproof te zijn, maar ondanks deze overmacht heeft De Efteling er toch alles aan gedaan om haar bezoekers een fijne dag te bezorgen.

Efteling arrangementen

Winter Efteling arrangement

Winter Efteling tickets met een overnachting

Efteling tickets

Winter Efteling tickets

Korting op Winter Efteling entreekaarten