De Winter Efteling wordt dit jaar vanwege de coronamaatregelen anders vormgegeven dan voorgaande jaren. Bij deze 22e editie van de Winter Efteling zal het bekende IJspaleis met de schaatsbaan niet terugkeren, maar is er met de Warme Winter Weide wel een gezellig alternatief gevonden. Ook kun je genieten van allerlei winters entertainment.

Warme Winter Weide

Op de Speelweide, waar voorgaande jaren steeds het IJspaleis met de schaatsbaan en het springkussen stond, kunnen bezoekers van de Winter Efteling dit jaar de Warme Winter Weide vinden. In een ruime opstelling kun je hier met inachtneming van de 1,5 meter afstand toch genieten van de winterse en gezellige sfeer. Er komen kampvuren, kraampjes met eten en drinken en natuurlijk sfeervolle verlichting en (kerst)versiering. Een deel van de zitgelegenheid op de Warme Winter Weide is overdekt. Op de Warme Winter Weide vinden ook diverse vormen van entertainment plaats, waaronder gospelgroep De Lichtpuntjes en muzikale Sprookjesbosbewoners.

Verder tijdens de Winter Efteling

Natuurlijk zijn er ook nog allerlei andere dingen te beleven tijdens de Winter Efteling. Wat dacht je van een wandeling door het Sprookjesbos in het donker of een show met personages uit de Efteling theatershow CARO in het Carrousel Theater. Tijdens de Winter Efteling zijn ook de meeste attracties natuurlijk gewoon geopend. Bij normale winterse omstandigheden geldt dat ook voor de achtbanen. Aan het einde van dag wordt ook de fonteinenshow Aquanura opgevoerd.

Efteling vakantie

De Winter Efteling begint dit jaar op 16 november en duurt tot en met eind januari. Je dient de dag van je bezoek nog steeds van tevoren online te reserveren bij het kopen van je Efteling tickets. De Efteling vakantieparken Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land en ook het Efteling Hotel zijn gewoon geopend. Entree tot de Efteling is dan op alle dagen van je verblijf bij de prijs inbegrepen. Voor een sprookjesachtige vakantie in eigen land boek je dus snel je Efteling arrangement.

Winter Efteling arrangement

Winter Efteling tickets

Winter Efteling tickets

Korting op Winter Efteling entreekaarten