Het sfeervolle Efteling Hotel ligt op slechts een steenworp afstand van De Efteling. Je kunt gebruik maken van de speciale parkingang voor hotelgasten en op die manier sta je dus binnen enkele minuten al midden in De Efteling. Het Efteling Hotel beschikt onder andere over een mooie lobby, speciale kinder check-in balie, een souvenirwinkel, bar en een sprookjesachtig restaurant voor ontbijt en diner. Ook is er een indoor speelruimte voor de kinderen tussen de bar en het restaurant.

Gasten van het Efteling Hotel mogen gratis gebruik maken van het overdekte zwembad van vakantiepark Efteling Bosrijk en profiteren van allerlei extra's en korting. Het Efteling Hotel beschikt over tweepersoonskamers en familiekamers voor maximaal vijf personen. Ook zijn er speciale themasuites. Parkeren bij het hotel is gratis.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Efteling Hotel

Sprookjesachtig overnachten

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Efteling arrangementen

Efteling Hotel faciliteiten

Natuurlijk breng je het grootste gedeelte van je tijd door in De Efteling, maar het is ook heerlijk 'thuis' komen in het Efteling Hotel na een lange dag. Kom even rustig bij op je kamer of maak gebruik van de faciliteiten van het hotel. In het kindvriendelijke restaurant van het Efteling Hotel kun je terecht voor het ontbijt en een a la carte diner. Het restaurant is sprookjesachtig mooi en er staan veel lekkere gerechten op de kaart. Tussen de bar en het restaurant vind je een ruime indoor speelruimte voor de kinderen met onder andere een klimtoestel, glijbaan, televisiescherm en verschillende spelletjes. Mocht je de omgeving willen verkennen zijn er ook fietsen te huur via de receptie van het Efteling Hotel.

TIP: Als gast van het Efteling Hotel kun je ook gratis gebruik maken van het zwembad van het vlakbij gelegen vakantiepark Efteling Bosrijk.

Efteling Hotel - Eten en drinken

Het Efteling Hotel beschikt over een eigen bar en restaurant. In het restaurant, met de naam De Hoffelijke Heraut, kun je elke ochtend terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet. ’s Avonds is dit restaurant geopend voor het diner. Restaurant De Hoffelijke Heraut biedt verschillende diner mogelijkheden zoals a la carte, een 3-gangen keuzemenu of 4-gangen buffet (op bepaalde data). Voor de lunch of een snelle snack ben je bij cafe-bar De Gelagkamer aan het juiste adres. Hier vind je broodjes, gebak, drankjes en andere snacks.

Efteling Hotel extra's en korting

Het Efteling Hotel beschikt niet over een eigen zwembad, maar hotelgasten kunnen ook gratis gebruik maken van het overdekte zwembad van het nabijgelegen vakantiepark Efteling Bosrijk. Je kunt hier te voet of met de auto naar toe. Het zwembad beschikt onder andere over een bubbelbad, stroomversnelling en twee kinderbaden met waterspeelgoed. Maar als gast van het Efteling Hotel profiteer je van nog meer voordelen. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op musicals in het Efteling Theater, een leuk extra (avond) uitje tijdens je verblijf.

Gratis entree Efteling

Gasten van het Efteling Hotel mogen bovendien al eerder, voor de officiële openingstijd, het park in. Dit stelt je in staat om al enkele attracties te doen voordat het drukker wordt in het park. Elke dag zijn enkele attracties al vroeger voor je geopend. Entree tot het pretpark is uiteraard gratis voor Efteling Hotel gasten op elke dag van hun verblijf (dus ook aankomst- en vertrekdag). 

Efteling Hotel hotelkamers

Het  Efteling Hotel beschikt over verschillende soorten kamers. Er zijn standaard tweepersoonskamers en familiekamers voor vier of maximaal vijf personen. Op verzoek is het vaak ook mogelijk om een babybedje bij te plaatsen. De familiekamers voor vier personen hebben twee tweepersoonsbedden. De familiekamers voor vijf personen hebben een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed en een stapelbed. Het Efteling Hotel staat verder bekend om de unieke themasuites, zoals de Pardoes Suite, Sneeuwwitje Suite, Roodkapje Suite, Droomvlucht Suite, Assepoester Suite, Doornroosje Suite, Vliegende Hollander Suite, Laven Suite, Fata Morgana Suite, Carrousel Suite, Sprookjesboom Suite en Raveleijn Suite. Kinderen zullen in elke hoek van deze speciale suites wel iets bijzonders ontdekken. Een themasuite in het Efteling Hotel is de beste manier om gedurende je hele verblijf in de betoverende sfeer van De Efteling te blijven. 

Efteling Hotel kamers

Bijzonderheden

  • Op diverse momenten van de dag zijn er Efteling figuren (bijvoorbeeld de Sprookjesbos bewoners) te vinden in de lobby en/of het restaurant voor een praatje en een foto. Klaas Vaak komt voor het slapen gaan een verhaaltje voorlezen in de lobby.
  • Als gast van het Efteling Hotel mag je doorgaans ’s ochtends al voor de officiële openingstijd het park in. Enkele attracties zijn dan al speciaal voor verblijfsgasten geopend.
  • Als gast van het Efteling Hotel krijg je korting op musicals in het Efteling Theater. Dat is een leuk avondje uit tijdens je verblijf in het hotel!