14-06-2020

Goedkope Efteling tickets voor slechts 25 euro per persoon zijn vanaf nu te bestellen. Deze goedkope entreekaarten zijn geldig op bepaalde tijden en dagen in de maanden juli en augustus. Met deze goedkope Efteling tickets heb je vanaf 19.00 uur tot en met 23.00 uur toegang tot het pretpark. Deze speciale avondopenstelling is er alleen in juli en augustus en voor deze avonden is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Goedkope Efteling tickets

Een dagje Efteling kan soms een dure aangelegenheid zijn, zeker wanneer je met een heel gezin wilt gaan. Wil je nu eens goedkoop een aantal uren dit leuke pretpark bezoeken dan kun je vanaf nu goedkope Efteling tickets bestellen voor slechts 25 euro per persoon. Deze goedkope Efteling tickets geven je toegang tot de speciale avond openstelling in de maanden juli en augustus. Het pretpark is dan speciaal geopend van 19.00 uur tot en met 23.00 uur. Voldoende tijd dus om in deze uurtjes een heleboel attracties te bezoeken.

Efteling tickets reserveren

Doordat De Efteling voor deze avonden werkt met reserveringen dien je op de website van De Efteling vooraf ook een avond te kiezen wanneer je het park wilt bezoeken. Dus wanneer je je tickets hebt besteld dien je op de website meteen een tijdslot te reserveren om het pretpark binnen te kunnen komen. Deze reservering is makkelijk te maken op de officiële website van De Efteling.

Tickets Efteling en tijdslot reserveren

Efteling overnachten

Vind je het leuk om na een avondje Efteling ergens in de omgeving van het pretpark te overnachten? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website waarop wij een grote selectie hebben staan van diverse hotels en vakantieparken die allemaal vlakbij De Efteling liggen. Er zijn hotels die op loopafstand liggen van de ingang van De Efteling. Zo is er het Guesthouse Hotel met mooie en moderne kamers waar vandaan je in slechts 10 tot 15 minuten wandelen in De Efteling staat.

Wil je liever wat langer bij De Efteling overnachten? Dan kunnen wij zeker de nieuwe vakantieparken Landal Kaatsheuvel en Europarcs Resort Kaatsheuvel adviseren. Beide vakantieparken liggen zeer gunstig op korte afstand van het pretpark en ook nog eens vlakbij het mooie nationale park De Loonse en Drunense Duinen. Beide vakantieparken hebben ook nog een mooi overdekt zwembad waar je ook altijd nog even lekker kunt gaan zwemmen.

Vind hier de beste prijs

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten