Het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel ligt op maar enkele minuten lopen van De Efteling. Het GuestHouse Hotel is geopend in juni 2018 en biedt unieke familiekamers aan. Door slim gebruik van de ruimte (bijvoorbeeld met unieke grote stapelbedden) kun je ook met grotere gezinnen hier terecht voor een comfortabel verblijf tegen aantrekkelijke prijzen. Alle kamers zijn modern en van alle gemakken voorzien. Er zijn kamers voor twee tot en met maar liefst acht personen te reserveren.

Het GuestHouse Hotel bij De Efteling ademt een moderne en huiselijke sfeer en beschikt over diverse faciliteiten. Er is een gezamenlijke woonkamer/lobby met een bar, koffiecorner, televisie, muziek en speelgelegenheid voor de kinderen. Vanuit de gezellige woonkamer heb je uitzicht op de groene daktuin. Hier kunnen kleine kinderen naar hartenlust spelen in de zandbak of op de glijbaan. ... Lees meer

Vind hier de beste prijs

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Op loopafstand van De Efteling

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Efteling arrangementen

Efteling tickets

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten

GuestHouse Hotel faciliteiten

Het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel heeft aan de oudere kinderen (en volwassenen!) gedacht met bijvoorbeeld tafeltennis, biljart en airhockey. Ook worden er tours door de moestuin georganiseerd. Uit de moestuin komen vele ingrediënten voor de keuken. Het restaurant GuestHouse Hotel Kitchen werkt ook intensief samen met de ondergelegen supermarkt om gasten smaakvolle, verse en betaalbare maaltijden te kunnen serveren. GuestHouse Kitchen heeft een menukaart met vaste en wisselende gerechten. Door optimaal gebruik te maken van de aanvoer van verse ingrediënten wordt samen met de supermarkt verspilling tegengegaan.

Familiehotel Kaatsheuvel

Het GuestHouse Hotel is ideaal voor gezinnen die een voordelig hotel bij de Efteling zoeken. Het GuestHouse Hotel ligt op slechts 500 meter van De Efteling, waardoor je te voet kunt en direct de parkeerkosten bespaart. Het GuestHouse Hotel biedt diverse Efteling arrangementen aan. Andere uitstapjes in de omgeving zijn bijvoorbeeld de Loonse en Drunense Duinen of de Brabantse steden Tilburg en Den Bosch. Op 150 meter afstand van het hotel vind je ook nog het ‘GuestHouse zusje’ Hotel de Kroon. In dit kleine hotel kun je ook goedkoop overnachten bij De Efteling.

GuestHouse Hotel - Hotelkamers

Alle ruime kamers van het GuestHouse Hotel zijn modern, sfeervol en efficient ingericht. Er zijn verschillende kamertypen beschikbaar die onderling licht verschillen: GreenHouse, BedHouse en FarmHouse. Alle kamers beschikken over comfortabele boxspringbedden en een mooie badkamer. Sommige kamers hebben een koelkast. De 69 kamers van het Guesthouse Hotel zijn allemaal geschikt voor families van vier, vijf of zes personen.

Eten en drinken

Het GuestHouse Hotel beschikt over een gezellige ruimte met een bar. Je kunt hier ontspannen met een boek of onder het genot van een drankje gezellig napraten over je dag in De Efteling. Het GuestHouse Hotel deelt het pand met de GuestHouse Kitchen: een bijzonder restaurant concept waar je terecht kunt voor dagverse maaltijden om mee te nemen of ter plekke op te eten. Op dezelfde plek is ook een grote supermarkt te vinden waar je alles vindt wat je nodig kunt hebben tijdens je verblijf.

Sport en ontspanning

De sfeervolle living van het GuestHouse Hotel is de centrale ontmoetingsplek van het hotel. Je kunt hier rustig zitten, wat drinken, een potje tafelvoetbal spelen of de kinderen hun gang laten gaan in de speelhoek. Ook buiten kan er gespeeld worden in de leuke kinderspeeltuin. In de groene daktuin vind je groentekassen en picknickplekken. Tot slot beschikt het GuestHouse Hotel ook over een kleine fitnessruimte.

Bijzonderheden en extra’s

  • Kinderen staan bij het GuestHouse Hotel voorop! Bij alles is aan families met kinderen gedacht: van de bijzondere ‘ familie bedden’ (denk bijvoorbeeld aan tweepersoons stapelbedden en extra uitschuif bedden) tot de leuke speelgelegenheden binnen en buiten.
  • Het bijbehorende restaurant GuestHouse Kitchen is een uniek horeca concept waarbij de focus ligt op het terugdringen van verspilling van de naastgelegen supermarkt door op tijd in te spelen op de houdbaarheidsdata van producten. Op deze manier staan er dagelijks verse en wisselende gerechten op het menu!