15-05-2022

Het is vanaf nu mogelijk om alvast je verblijf in het Efteling Hotel en de vakantieparken Efteling Bosrijk en Loonsche Land in 2023 te boeken! Als je vroeg boekt krijgt je tot 15% Efteling korting en uiteraard heb je dan ook nog de meeste keuze qua accommodaties en aankomstdata. Ook is er voor december 2022 een speciaal Efteling Kerst arrangement en een Efteling Oud & Nieuw arrangement te boeken.

Kerst en Oud & Nieuw in de Efteling

Wat is er leuker dan de feestdagen dit jaar te vieren bij de Efteling? Bij de Efteling overnachten tijdens Kerst en Oud & Nieuw is zeer populair, dus wees er snel bij nu deze data deze week beschikbaar zijn gekomen voor online boekingen. In december is het altijd extra sfeervol in de Winter Efteling, met duizenden lichtjes en versieringen en extra shows en entertainment.

Wanneer je een Efteling Kerst arrangement boekt is entree tot de Efteling op elke dag van je verblijf en ontbijt altijd bij je verblijf inbegrepen. Kies je voor een Efteling hotel? Dan is bij dit speciale kerstarrangement ook het diner inclusief. Het Efteling Oud & Nieuw arrangement bestaat behalve uit onbeperkt toegang tot de Efteling en ontbijt ook toegang tot het exclusieve Oud & Nieuw feest in de Efteling op 31 december inbegrepen.

Bij de Efteling overnachten in 2023

Wil je alvast een verblijf bij de Efteling in 2023 boeken? Ook dat is (tot 21 december 2023, dus feestdagen 2023 uitgezonderd) vanaf nu mogelijk. Een voordeel van vroeg boeken is dat de meeste aankomstdata en accommodaties nog beschikbaar zijn. Kies dus zelf of je het liefst verblijft bij Vakantiepark Efteling Bosrijk of Vakantiepark Efteling Loonsche Land. Houd je meer van de service van een hotel? Dan kun je ook kiezen voor het Efteling Hotel of een hotelkamer op één van de vakantieparken. Pas in 2024 opent naar verwachting het nieuwe Efteling Grand Hotel. Bij een verblijf in geselecteerde periodes profiteer je ook nog eens van 15% Efteling vroegboekkorting als je nu al boekt voor 2023. Boek dus snel je Efteling vakantie om alvast uit te kunnen kijken naar een sprookjesachtige vakantie volgend jaar.

Vind hier de beste prijs

Efteling Hotel

Sprookjesachtig overnachten

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Efteling Bosrijk

Diverse Efteling Bosrijk arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Efteling Loonsche Land

Diverse Loonsche Land arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie