Vakantiepark Loonsche Land ligt vlak naast pretpark De Efteling in een zeer natuurlijke omgeving. Dit vakantiepark midden in de natuur is na Efteling Bosrijk het tweede vakantiepark van het pretpark. De ligging van Efteling Loonsche Land is ideaal, op slechts tien tot vijftien minuten lopen van het pretpark. Via een rustig pad door het bos sta je in een mum van tijd voor de ingang.

Direct naar de beste Efteling aanbiedingen

Vakantiepark Efteling Loonsche Land beschikt over diverse soorten eenvoudige en knusse vakantiehuisjes en een hotel. De natuur staat centraal in dit vakantiepark. Er zijn verschillende centrale voorzieningen voor de gasten, waaronder een restaurant met leuke speelhoek voor de kinderen, zonnig terras met kleine speeltuin, een kinderboerderij en diverse (water)speeltoestellen. Je kunt gratis parkeren bij Efteling Loonsche Land en kun op elke dag van je verblijf onbeperkt De Efteling bezoeken. ... Lees meer

Aanbieders

Efteling

Efteling Loonsche Land

Diverse Loonsche Land arrangementen
  • Eigen vervoer
  • Incl. overnachting

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Tickets

Korting
Efteling

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets

Midden in de natuur

Efteling Loonsche Land is een aantrekkelijke plek om te wandelen en te ontspannen in de natuur. Vakantiepark Efteling Loonsche Land bestaat namelijk uit een groot natuurgebied van wel 50 hectare waar veel valt te ontdekken, zoals een gigantische oude rode beuk en diverse dieren zoals eekhoorns, hazen, vogels, konijnen en zelfs vleermuizen. Voor kinderen is er een leuke 'keien tocht': een wandeling door dit natuurgebied waarbij grote keien met verschillende dieren erop afgebeeld de weg wijzen. Er worden ook fietsen verhuurd bij Efteling Loonsche Land om de natuurlijke omgeving te ontdekken. 

Loonsche Land faciliteiten

Vakantiepark Loonsche Land heeft verder verschillende faciliteiten. Zo vind je er restaurant De Proeftuyn waar veel gebruik wordt gemaakt van biologische en streekproducten. Bij het restaurant hoort ook een groot en zonnig terras met uitzicht op het water. Bij het terras ligt een kleine speeltuin en in het restaurant zelf kunnen kinderen zich goed vermaken in de grote speelhoek met veelal houten speelgoed. Voor nog meer speelplezier zijn er op een aantal plaatsen in het vakantiepark diverse (water)speeltoestellen te vinden en er is een klein dierenverblijf genaamd de Hooimijt. Hier kunnen kinderen de verschillende dieren aaien en verzorgen. 

Onbeperkt naar De Efteling en andere extra's 

Als gast van Efteling Loonsche Land krijg je op elke dag van je verblijf onbeperkt toegang tot De Efteling. Je mag zelfs al voor de officiële openingstijd naar binnen. Er zijn dan enkele attracties speciaal voor verblijfgasten geopend waar je dan zonder al te lang te hoeven wachten gebruik van kunt maken. 

Gasten van vakantiepark Loonsche Land kunnen tegen een zeer laag tarief kaartjes kopen voor een show in het Efteling Theater. 

Loonsche Land Accommodaties

Op vakantiepark Loonsche Land staat de natuur centraal en dat komt ook tot uiting in de soorten accommodaties. De vakantiewoningen zijn eenvoudig en knus en worden ook wel hutten genoemd. Je voelt je hier één met de natuur. Kies de hut die het beste bij je wensen aansluit. Efteling Loonsche Land beschikt ook over een hotel en enkele themakamers. 

- Vakantiewoningen: Overnachten kan in een 6-persoons hut (twee slaapkamers) of 12-persoons hut (vier slaapkamers) mooi gelegen op een duin, op de heide of hoog tussen de boomtoppen. Deze hutten zijn allemaal knus en eenvoudig ingericht. Er is een badkamer, apart toilet en een kookgelegenheid. Ook beschikken de meeste hutten over een klein terras. 

- Themakamers: Dit zijn vakantiewoningen waarbij je de luxe en service hebt van een hotelkamer. De woningen bieden een prachtig uitzicht over het water, de duinen of zijn mooi gelegen tussen de bomen op palen. De themakamers Waterzicht, Duinzicht en Boomzicht zijn geschikt voor maximaal zes personen (twee slaapkamers). Een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant is inclusief. 

- Hotelkamers: In het prachtige centrale gebouw van het Loonsche Land vind je diverse 5- en 6-persoons hotelkamers. Deze kamers hebben allemaal een mooi uitzicht over het Efteling vakantiepark. De kamers zijn efficiënt ingericht met boxsprings, stapelbedden en/of hoogslapers. De 6-persoonskamers beschikken over een tweede aparte slaapkamer. Een heerlijk ontbijtbuffet is inclusief.