12-07-2020

Goedkoper zijn ze online momenteel niet te reserveren. Een dag ticket voor De Efteling voor slechts 33 euro. Normaal betaal je voor dit ticket 45 euro. Deze tickets zijn geldig tot en met eind augustus 2020. Je mag met dit ticket het pretpark overdag bezoeken van 9.00 uur tot en met 18.00 uur. Let wel op dat je als je tickets hebt gekocht vooraf je bezoek nog moet reserveren op de officiële website van De Efteling.

Efteling tickets voor slechts 33 euro - Hier bestellen

Duitse website

De tickets worden momenteel aangeboden op de Duitse website van Groupon. Wanneer je bovenstaande link volgt kom je op de pagina waar de tickets worden aangeboden. Let wel op dat deze aanbieding tijdelijk is en dat ze ook weer snel uitverkocht kunnen zijn. Dus wil je deze zomer een leuk en voordelig dagje naar De Efteling? Bestel dan snel je tickets en reserveer je dag.

Een dag vol plezier

De Efteling laat momenteel net zoals andere pretparken slechts een beperkt aantal bezoekers toe om een veilig dagje uit te realiseren. Reserveer je dag vol plezier in De Efteling dus op tijd om zeker te weten dat je op de dag van je keuze kunt langs gaan. Vrijwel alle vertrouwde Efteling attracties zijn gewoon te bezoeken en ook de grote fonteinenshow Aquanura wordt weer opgevoerd. Vergeet ook de nieuwste Efteling attractie Max & Moritz niet! Deze achtbaan is geschikt voor de hele familie, vanaf een lengte van 1 meter. 

Vind hier de beste prijs

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten