30-09-2022

De Winter Efteling heeft dit jaar weer een schaatsbaan! Net als vorig jaar komt er tijdens de Winter Efteling een gezellige Warme Winter Weide op de speelweide met kampvuren, spelletjes, winterse lekkernijen en extra entertainment. Nieuw op de Warme Winter Weide dit jaar is een schaatsbaan. Het is Winter Efteling van 14 november 2022 tot en met 5 maart 2023.

Schaatsen in De Efteling

Tijdens de Winter Efteling kun je dit jaar weer schaatsen. Op de Warme Winter Weide komt een schaatsbaan in de openlucht. Je kunt er schaatsen huren, maar je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen schaatsen van thuis meebrengen. Naast de schaatsbaan zal er op de Warme Winter Weide nog veel meer te beleven zijn. Er zijn dagelijkse muzikale shows, je kunt op de foto met Pardoes en Pardijn in de arrenslee en Fay de Fee zal het van tijd tot tijd laten sneeuwen. Ook zullen er verschillende chalets staan met winterse hapjes, drankjes, souvenirs en spelletjes. Je vindt de Warme Winter Weide tijdens de Winter Efteling op de Speelweide, waar nu nog het tijdelijke sprookje Efteling Wonderland te vinden is.

Winter Efteling

De Winter Efteling duurt dit jaar maar liefst 16 weken: van 14 november 2022 tot en met 5 maart 2023. Gedurende het grootste gedeelte van de Winter Efteling is het park geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens de kerstvakantie en sommige weekenden zijn de openingstijden ruimer. De Efteling is diverse avonden tot 20.00 uur geopend in de winter. Dit geeft je de gelegenheid om nog meer te genieten van de sfeer van de Winter Efteling: de vele lichtjes en versieringen maken het park nog sprookjesachtiger. Door het hele park vind je kampvuren en extra winters entertainment.

Winter Efteling arrangement

De winter is een gezellige tijd voor een korte vakantie bij De Efteling. Er is zoveel te doen in het park en als je in een Efteling hotel of Efteling vakantiepark slaapt mag je elke dag van je verblijf onbeperkt de Winter Efteling bezoeken. Boek nu je Winter Efteling arrangement online voor de beste beschikbaarheid en vroegboekkorting. Het Efteling Hotel beschikt over luxe kamers en thema suites. Bij Efteling Vakantiepark Bosrijk en Efteling Vakantiepark Loonsche Land vind je vakantiehuisjes voor kleine en grote gezelschappen. Je verblijft hier heerlijk in de natuur.

Winter Efteling arrangement

Winter Efteling arrangement

Winter Efteling tickets met een overnachting

Winter Efteling tickets

Winter Efteling tickets

Korting op Winter Efteling entreekaarten

Efteling overnachten

Efteling Hotel

Sprookjesachtig overnachten

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Efteling Bosrijk

Diverse Efteling Bosrijk arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Meer informatie

Efteling Loonsche Land

Diverse Loonsche Land arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

Meer informatie